1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Türkiye Petrolleri takip gemisi alacak

Türkiye Petrolleri takip gemisi alacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Petrolleri Barbaros Hayreddin Paşa gemisi ile beraber hareket edecek takip gemisi alacak.Türkiye Petrolleri Genel Müdürlüğü...

Türkiye Petrolleri takip gemisi alacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Petrolleri Barbaros Hayreddin Paşa gemisi ile beraber hareket edecek takip gemisi alacak.

Türkiye Petrolleri Genel Müdürlüğü ihale ilanını bugünkü Resmi Gazete'de yayımlayarak duyurdu.

Buna göre, Türkiye Petrolleri Genel Müdürlüğü ihale ile ortaklığına ait Barbaros Hayreddin Paşa gemisi ile yapılacak veri toplama operasyonları esnasında; toplanan sismik verilerin kaliteli ve sağlıklı olması için operasyon esnasında kullanılan teknik malzemenin çalışma sahasında oluşabilecek gemi trafiğinden ve balıkçılık aktivitelerinden zarar görmemesi, söz konusu operasyonlar sırasında üçüncü şahısların zarar görmemeleri, çalışma sahasında operasyon güvenliğinin temin ve tesis edilmesi amacıyla ve ayrıca deniz alanlarında yapılacak veri toplama faaliyeti süresince yukarıda bahsedilen konu başlıkları ile sınırlı kalmamakla beraber çalışma tekniği açısından operasyon boyunca ana gemi ile yedi gün yirmidört saat esasına göre hizmet alımı süresi boyunca beraber hareket etmek zorunda olan takip gemisi alınacak.

Türk karasuları ve uluslararası sularda hizmet verecek geminin görev süresi tesliminden itibaren on ay olacak.

Açık ihale usulü ile yapılacak ihale teklifleri 02/04/2015 tarihi, saat 14:00'e kadar Türkiye Petrolleri Genel Müdürlüğü Zemin kat Gelen Evrak servisi Söğütözü Mah. 2180. Cadde No: 10 06100 Çankaya/Ankara adresine verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı; TP Genel Müdürlüğü; Arama Daire Başkanlığı 16. kat 1602 no’lu oda Söğütözü Mah. 2180. Cadde No: 10 06100 Çankaya/Ankara adresinde bedelsiz olarak görülebilir ve 250,00 TL karşılığı, TP Genel Müdürlüğü Vakıflar Bankası 425 şube kodlu Ankara Kurumsal Şube - 00158007290224965 (IBAN No: TR970001500158007290224965) no’lu TP hesabına yatırılarak (İhale dosya no’su, konusu ve ihale dokümanının satış bedeli karşılığı olduğu belirtilerek) aynı adresten satın alınabilecek.

İhale dokümanları, elektronik posta adreslerine “pdf.” uzantılı olarak gönderilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler