1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. YEKA GES-3 yarışma başvurularının dördüncüsü tamamlandı

YEKA GES-3 yarışma başvurularının dördüncüsü tamamlandı

YEKA GES-3 yarışmaları için dördüncü gün yapılan başvurular tamamlandı. Başvuruların evrak kontrolleri 17 Mart 2021 tarihinde yapılacak.

YEKA GES-3 yarışma başvurularının dördüncüsü tamamlandı

Enerji Günlüğü - YEKA GES-3 yarışmaları için dördüncü gün yapılan başvurular tamamlandı. Başvuruların evrak kontrolleri 17 Mart 2021 tarihinde yapılacak.

EPDK, YEKA GES-3 yarışmaları için 11 Mart 2021 tarihinde yapılan başvuruların evrak kontrolleri hakkında bir duyuru yayınladı. Duyuruya göre, dördüncü gün yarışma başvurularında sunulan “kapalı büyük zarflar” Yarışma Komisyonu tarafından başvuru sıra numarasına göre ve başvuru sahiplerinin huzurunda açılarak başvuru dilekçesi, şartname alındı makbuzu veya dekont, teminat mektubu ve mali teklif zarfının mevcudiyetine ilişkin evrak kontrolleri yapılacak. Kontroller 17 Mart 2021 tarihinde saat 14.00’da  Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı E-Blok / Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Kontrollerde hazır bulunmak isteyen her bir başvuru sahibi şirket, Covid 19 tedbirleri kapsamında sadece bir temsilci ile katılım sağlayabilecek. Yarışmalar için toplam 143 başvuru yapıldı.

YEKA GES-3 yarışmaları için dördüncü gün başvuru listesine buradan ulaşılabilir.

 

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler