1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. ZBEÜ Farabi Kampüsünde çatı GES kurduracak

ZBEÜ Farabi Kampüsünde çatı GES kurduracak

ZBEÜ Farabi Kampüsündeki personel yemekhanesi binasına öztüketim amaçlı çatı GES kurulacak.

ZBEÜ Farabi Kampüsünde çatı GES kurduracak

Enerji Günlüğü - Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Farabi Kampüsündeki personel yemekhanesi binasına öztüketim amaçlı çatı GES kurdurmak için ihale yapacak. 

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ), İncivez Mahallesinde Üniversitenin Farabi Kampüsündeki Personel Yemekhanesinin çatısına, öztüketim amaçlı çatı tipi güneş enerjisi santrali (çatı GES) kurulması için pazarlık usulüyle ihale yapacak. İhaleye yeterlilik şartlarını taşıyan yerli ve yabancı bütün istekliler katılabilecekler. 

İhale 07 Şubat 2024 günü saat 14.00’te; Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi, Farabi Kampüsü, Personel Yemekhanesi, İncivez, Zonguldak adresinde yapılacak. 

İhale şartnamesi Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörlüğü, Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projeleri Birimi, İncivez, Zonguldak adresinde ücretsiz olarak görülebilecek ve 500 lira karşılığında aynı yerden satın alınabilecek. 

Tekliflerin en geç ihale günü ihale saatine kadar Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörlüğü, Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projeleri Birimi, İncivez, Zonguldak adresinde elden teslim edilmesi ya da bildirilen saatte ulaşmış olacak şekilde iadeli taahhütlü postayla gönderilmiş olması gerekiyor.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler