1. HABERLER

  2. ELEKTRİKLİ ARAÇLAR

  3. ZES NV altıncı şirketini Polonya’da kurdu

ZES NV altıncı şirketini Polonya’da kurdu

Zorlu Enerji’ye bağlı ZES N.V., Polonya’da elektrikli araç şarj istasyonu satışı, kurulumu ve işletmesi yapacak yeni şirket kurdu. 

ZES NV altıncı şirketini Polonya’da kurdu

Enerji Günlüğü - Zorlu Enerji’ye bağlı ZES N.V., Polonya’da elektrikli araç şarj istasyonu satışı, kurulumu ve işletmesi yapacak yeni şirket kurdu. 

Zorlu Enerji Elektrik Üretim AŞ’nin Hollanda merkezli iştiraki ZES N.V.; Avrupa’daki elektrikli araç şarj istasyonu ağını genişletiyor. Şirket, Avrupa’daki altıncı şirketini Polonya’da kurdu. 

Elektrikli araç şarj altyapısına yönelik hizmet ağını Avrupa ve çevredeki ülkelere yaymak amacıyla kurduğu şirketlerin altıncısı, Polonya’da ZES Spolka Z.O.O. unvanıyla kuruldu. ZES N.V.’nin %100 bağlı ortaklığı olarak kurulan Polonya’daki yeni şirket, elektrikli araç şarj istasyonu satışı, kurulumu ve işletmesi yapacak. 

ZES N.V. daha önce aynı amaçlarla ve %100 bağlı ortaklıklar halinde, İsrail'de “Zorlu Energy Solutions (ZES) Israel Ltd.”; Karadağ'da “ZES D.O.O.”, İtalya'da “ZES S.R.L.”; Hırvatistan’da “ZES društvo s ograničenom odgovornošću za usluge” ve Yunanistan’da “ZES Solutions I.K.E.” unvanlı şirketler kurmuştu.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler