1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. 15 Devlet Personel Uzman yardımcısı alınacak

15 Devlet Personel Uzman yardımcısı alınacak

Enerji Günlüğü - Devlet Personel Başkanlığı sözlü sınavla 15 adet Devlet Personel Uzman yardımcısı alacak.Devlet Personel Başkanlığı’nın bugünkü...

15 Devlet Personel Uzman yardımcısı alınacak

Enerji Günlüğü - Devlet Personel Başkanlığı sözlü sınavla 15 adet Devlet Personel Uzman yardımcısı alacak.

Devlet Personel Başkanlığı’nın bugünkü Resmi Gazete’de yayınladığı duyuruya göre, Devlet Personel Başkanlığında boş bulunan Genel İdare Hizmetleri Sınıfından (G.İ.H) 8 inci dereceden azami (15) adet kadroya Devlet Personel Uzmanı olarak yetiştirilmek üzere sözlü sınavla Devlet Personel Uzman Yardımcısı alınacak.

En az dört yıllık lisans eğitimi veren üniversitelerin hukuk, siyasal bilgiler, iktisat, işletme, iktisadi ve idari bilimler fakülteleriya da bunlara denkliği YÖK tarafından onaylanmış yurtiçi ve yurtdışı yabancı fakültelerden mezun olan ve A Grubu Kamu Personeli Seçme Sınavlarındaki KPSSP47 puan türünden en az 85 puan almış olanlardan, 15 pozisyon için başvuru alınacak.

SÖZLÜ GİRİŞ SINAVI

Sözlü sınava girme hakkını kazanan adaylara sözlü sınavın yeri, günü ve saati yazılı olarak bildirilecek, ayrıca Başkanlığın www.dpb.gov.tr adresindeki resmi Web sitesinde de ilan edilecek.

Giriş sınavında başarılı sayılabilmek için 100 tam puan üzerinden en az 70 (yetmiş) tam puan almak gerekecek ve adaylar, başarı puanı en yüksek adaydan başlamak suretiyle başarı derecesine göre sıralanacak. Giriş sınavı sonuçları, Başkanlıkta uygun yerlere asılarak ve www.dpb.gov.tr internet adresindeki resmi Web sayfasında duyurulacak. Ayrıca, sınav sonucu sözlü sınava giren tüm adaylara yazılı olarak bildirilecek ve listede yer alan adaylardan atanmaları için gerekli olan belgeler istenecek.

SINAV SON BAŞVURU TARİHİ 24 OCAK 2014

Adaylar başvurularını 13-24 Ocak 2014 tarihleri arasında Devlet Personel Başkanlığı İzmir Caddesi No:41 Kızılay/ANKARA adresine şahsen veya posta ile yapılabilecekler.

Önceki ve Sonraki Haberler