1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. 3. Güç Sistemleri Konferansı'na başvurular başladı

3. Güç Sistemleri Konferansı'na başvurular başladı

Paris merkezli, Uluslararası Güç Sistemleri Komitesi CIGRE'nin Türkiye birimi tarafından düzenlenen 3. Güç Sistemleri Konferansı, 20-21 Ekim 2022 tarihleri arasında Ankara'da yapılacak.

3. Güç Sistemleri Konferansı'na başvurular başladı

Enerji Günlüğü - Uluslararası Güç Sistemleri Komitesi CIGRE’nin Türkiye birimi tarafından düzenlenen Güç Sistemleri Konferansı’nın (GSK) üçüncüsü bu yıl Ankara’da gerçekleştirilecek.

cigre-guc-sistemleri-konferansi-iii-jpeg.jpegİlk duyurusu geçtiğimiz günlerde yapılan 3. GSK Konferansı 20-21 Ekim 2022 tarihleri arasında yapılacak. Türkiye Elektrik Sanayi Birliği TESAB işbirliğiyle düzenlenen 3. Güç Sistemleri Konferansı’na Türkiye’nin birçok farklı bölgesinden akademisyenlerin katılımı bekleniyor. 

Konferansa, güç sistemleri ile ilgili 16 farklı konuda bildiri sunulabilecek. Konuda üzerinde çalışan tüm akademisyenlere açık olan Konferansla ilgi ayrıntılı bilgi almak isteyenlerin Etkinliğin web sitesine tıklamaları gerekiyor. CIGRE Türkiye yetkilileri, Konferansın çıktılarının hem Türkiye'de hem de uluslararası güç sistemleri sektörüne ciddi katkıları olmasını beklediklerini belirtti. 

CIGRE Türkiye 3. Güç Sistemleri Konferansı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı (ETKB) ile Elektrik Üretim AŞ (EÜAŞ) ve Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi (TEİAŞ) ve Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (TEDAŞ) tarafından da destekleniyor. 

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler