1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Abdülmecit Modoğlu İnşaat'a 4 HES için üretim lisansı

Abdülmecit Modoğlu İnşaat'a 4 HES için üretim lisansı

Enerji Günlüğü - EPDK, Abdülmecit Modoğlu İnşaat Şirketi'ne “Değirmendere HES”, “Karaçay HES” , “Kuzuculu HES”  ve “Suçatı HES”...

Abdülmecit Modoğlu İnşaat'a 4 HES için üretim lisansı

Enerji Günlüğü - EPDK, Abdülmecit Modoğlu İnşaat Şirketi'ne “Değirmendere HES”, “Karaçay HES” , “Kuzuculu HES”  ve “Suçatı HES” olmak üzere 4 ayrı proje için elektrik üretim lisansı verdi.

EPDK, elektrik piyasasında lisans alan ve lisansları iptal edilen firmaları açıkladı. Buna göre 9'u üretimde olmak üzere 10 firma lisans alırken, 4 firmanın lisansı iptal edildi.

Maren Maraş Elektrik'e Melih JES projisi için 21 yıl 4 ay, 13 gün süreli elektrik üretim lisansı verildi. Heda Elektrik'e Oskara Regülatörü ve HES projesi, Kılıç Enerji'ye “Yenice HES”  projesi, Na-Ta Enerji'ye Alınyayla Regülatörü ve HES projesi, Oknal Sınai Tıbbi Gazlar Gıda Petrol Taşımacılık Madencilik'e, Türkoğlu Kojenerasyon Tesisi için 49 yıl süreli üretim lisansı verildi. Abdülmecit Modoğlu İnşaat Şirketi, “Değirmendere HES”, “Karaçay HES” , “Kuzuculu HES”  ve “Suçatı HES” olmak üzere 4 ayrı proje için üretim 49 yıllığına üretim lisansı aldı. Ankara Dökümcüler İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'ne ise 49 yıllığına OSB Dağıtım Lisansı verildi.

LİSANSLARI İPTAL EDİLEN FİRMALAR

Karkey Karadeniz Elektrik Üretim Şirketi'nin Karadeniz Powership Doğan Bey'deki, Isıder Enerji Üretim Pazarlama İthalat ve İhracat Anonim Şirketi'nin Kocalar RES'teki, Başak Rüzgar Enerjisi Şirketi'nin Göztepe RES'deki üretim lisansları ile Siirt Organize Sanayi Bölgesi'nin OSB Dağıtım Lisansı Kurul kararı ile iptal edildi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler