1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Afşin Elbistan A Termik, atık depolama projelendirme hizmeti alacak

Afşin Elbistan A Termik, atık depolama projelendirme hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - Afşin Elbistan A Termik Santralı atıklarının Kışlaköy Maden sahasına depolamasına ilişkin etüt ve projelendirme çalışmaları...

Afşin Elbistan A Termik, atık depolama projelendirme hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - Afşin Elbistan A Termik Santralı atıklarının Kışlaköy Maden sahasına depolamasına ilişkin etüt ve projelendirme çalışmaları yaptırılacak.

EÜAŞ Genel Müdürlüğü “Afşin Elbistan A Termik Santralı Atıklarının Kışlaköy Maden Sahasına Depolamasına ilişkin Etüt, Projelendirme Çalışmaları hizmet alımı işi”nin açık ihale usulü ile ihale edileceğini duyurdu.

İhaleye konu iş, Afşin Elbistan A Termik Santralı katı atıkları (Kül+Cüruf) için AEL Kışlaköy işletmesinde yeni atık depolama sahası, taşıma ve depolama sistemi kurulması ve Bant konveyör sistemlerinin santral bağlantı yerinin rehabilitasyonu projesi ” kapsamında danışmanlık hizmetini kapsıyor.

İHALE YERİ VE TARİHİ

İhale, 27.06.2016 Pazartesi günü, saat: 10:00'da EÜAŞ Genel Müdürlüğü Ticaret Dairesi Başkanlığı Nasuh Akar Mah. Türk Ocağı Cad. No:2 Zemin Kat F Blok Batı Cephesi Oda No: C-3 ÇANKAYA ANKARA adresinde yapılacak. Teklifler bu tarih ve saate kadar aynı adressin C-2 nolu odasına verilebilecek.

İhale dökümanlarına ise www.euas.gov.tr adresinden ulaşılabilecek ve 118,00.-TL (KDV dahil) karşılığında EÜAŞ Genel Müdürlüğü Ticaret Dairesi Başkanlığı Nasuh Akar Mah. Türkocağı Cad. No: 2 Kat: 13 Oda No: 28 Bahçelievler Çankaya/ANKARA adresinden satın alınabilecek. 

Önceki ve Sonraki Haberler