1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Akenerji’ye ait elektrik üretim tesisleri üretime devam ediyor

Akenerji’ye ait elektrik üretim tesisleri üretime devam ediyor

Akenerji Elektrik, deprem bölgesinde bulunan elektrik üretim tesislerinde üretime engel olacak bir hasar olmadığını bildirdi.

Akenerji’ye ait elektrik üretim tesisleri üretime devam ediyor

Enerji Günlüğü - Akenerji Elektrik, deprem bölgesinde bulunan elektrik üretim tesislerinde üretime engel olacak bir hasar olmadığını, tesislerde üretimin devam ettiğini bildirdi. 

Akenerji Elektrik Üretim AŞ’nin [AKENR] merkez üssü Kahramanmaraş ilinin Pazarcık ilçesi olan 7,4 şiddetindeki deprem bölgesindeki Erzin Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali, Feke 1, Feke 2, Gökkaya, Himmetli, Bulam ve Burç Hidroelektrik Santrallerinde elektrik üretim faaliyetini engelleyecek bir hasar olmadığı bildirildi. 

Akenerji’den yapılan açıklamada, şirkete ait tesislerde herhangi bir can kaybı yaşanmadığı; yapılan ilk incelemelere göre üretim faaliyetlerinin durdurulmasına neden olabilecek bir hasar tespit edilmediği bildirildi. Akenerji detaylı hasar tespit çalışmalarını ise sürdürüyor. 

Şirket açıklamasında şu ifadelere yer verildi, “Depremde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz”.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler