1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Aliağa Terminali depolama tarifesi değişikliği başvurusu

Aliağa Terminali depolama tarifesi değişikliği başvurusu

Enerji Günlüğü - Total Oil Türkiye Anonim Şirketi, Aliağa Terminali depolama tarifesi değişikliği başvurusunda bulundu.Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu...

Aliağa Terminali depolama tarifesi değişikliği başvurusu

Enerji Günlüğü - Total Oil Türkiye Anonim Şirketi, Aliağa Terminali depolama tarifesi değişikliği başvurusunda bulundu.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu bugün resmi internet sayfasından Total Oil Türkiye Anonim Şirketi'nin Petrol Piyasası Fiyatlandırma Sistemi Yönetmeliği kapsamında Aliağa Terminali depolama tesisine ait onaya tabi depolama tarifesinde değişiklik talebinde bulunduğunu duyurdu.

Total Oil Türkiye Anonim Şirketi'nin Petrol Piyasası Fiyatlandırma Sistemi Yönetmeliği kapsamında; Atatürk Mah. Karaağaç Cad. No:9 Aliağa/İZMİR adresinde faaliyette bulunan depolama tesisine ait onaya tabi depolama tarifesinin, tadil edilmesine ilişkin, usulüne uygun olarak hazırlandığı anlaşılan, tarife değişikliği talebinde bulundu.

Buna göre, “Petrol Piyasası Kanunu ve ikincil mevzuat hükümleri saklı kalmak üzere, lisans sahibi; benzin, motorin ve fuel Oil türleri için 5.000 m3 den az ve tüm akaryakıt türleri için depolama süresi 180 günden az ise talebi ret edecek.

Tarife değişikliği talebine, söz konusu tesisten en az bir kez hizmet almış kişiler, 11/04/2014 günü mesai saati sonuna kadar itiraz edilebilecekler.

Önceki ve Sonraki Haberler