1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Ankara Yenimahalle’de akaryakıt ve LPG istasyonu satılacak

Ankara Yenimahalle’de akaryakıt ve LPG istasyonu satılacak

Enerji Günlüğü – Ankara Büyükşehir Belediyesi, Yenimahalle’de bulunan bir akaryakıt ve LPG istasyonunu kapalı zarf usulüyle ihaleye çıkaracak. Ankara...

Ankara Yenimahalle’de akaryakıt ve LPG istasyonu satılacak

Enerji Günlüğü – Ankara Büyükşehir Belediyesi, Yenimahalle’de bulunan bir akaryakıt ve LPG istasyonunu kapalı zarf usulüyle ihaleye çıkaracak. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Yenimahalle’de bulunan, 4.595m2 genişliğindeki akaryakıt ve LPG istasyonunu, satıştan kaynaklanan bütün vergi, resmi harç, ilan giderleri, tapu harçları, alım satım giderleri gibi ödenmesi gereken her türlü giderler alıcıya ait olmak ve alıcı tarafından kanuni süresinde ödenmek üzere, kapalı zarf usulüyle ihaleye çıkaracak. 

İhale konusu akaryakıt ve LPG istasyonu Yenimahalle’nin Çerçideresi mevkiinde yer alıyor. İstasyon için belirlenen muhammen bedel 22.975.000 TL oldu. İstekliler, 689.250 TL geçici teminat verecekler. 

İhale 13 Aralık 2018 tarihinde, saat 14.00’te; Hipodrom Caddesi, No:5’teki Belediye Hizmet binasının 18. katında bulunan Encümen Salonunda toplanacak olan Belediye Encümeni tarafından yapılacak.

İhale şartnamesi, her gün çalışma saatleri içerisinde, Hipodrom Caddesi, No: 5’te bulunan Belediye Hizmet Binası’nın 14. katındaki Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı, Taşınmazlar Şube Müdürlüğünde görülebilecek ve 500 TL karşılığında satın alınabilecek. 

Tekliflerin en geç ihale günü, saat 12.00’ye kadar ihalenin yapılacağı adreste, 7. katta bulunan Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı, Encümen Başkanlığına verilmesi gerekiyor. 

Önceki ve Sonraki Haberler