1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Arar Petrol 4 petrol sahasını terk etti

Arar Petrol 4 petrol sahasını terk etti

Enerji Günlüğü – Arar Petrol Adana, Osmaniye illeri sınırı içinde bulunan 3 adet ve İstanbul, Kırklareli, Tekirdağ illeri sınırları içinde 1 adet...

Arar Petrol 4 petrol sahasını terk etti

Enerji Günlüğü – Arar Petrol Adana, Osmaniye illeri sınırı içinde bulunan 3 adet ve İstanbul, Kırklareli, Tekirdağ illeri sınırları içinde 1 adet petrol arama ruhsatını terk etti.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Petrol İşleri Genel Müdürlüğü sözkonusu ruhsat terklerini bugünkü Resmi Gazete’de yayımlayarak duyurdu.

Buna göre,Arar Petrol ve Gaz Arama Üretim Pazarlama A.Ş. Adana, Osmaniye illeri sınırları dahilinde sahip bulunduğu AR/ARR/5082, 5083, 5084 hak sıra numaralı 3 adet, İstanbul, Kırklareli, Tekirdağ illeri sınırları dahilinde sahip bulunduğu AR/ARR/5093 hak sıra numaralı 1 adet olmak üzere toplam 4 adet petrol arama ruhsatını 12.08.2014 tarihinde terk etti.

Terk ile şirketin yerine getirmeyi üstlendiği sorumlulukları yerine getirmemesinden dolayı zarar görmüş olanlar varsa, maruz kaldıkları zarar ve hasara ait tazminatın şirketin teminatından karşılanabilmesi için, bu ilan tarihinden itibaren bir yıl zarfında selahiyetli mahkemeden kesinleşmiş bir karar alıp Genel Müdürlüğe müracaat etmeleri gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler