1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Çatalağzı-B Termik Santrali’ne hizmet alınacak

Çatalağzı-B Termik Santrali’ne hizmet alınacak

Enerji Günlüğü - Elektrik Üretim A.Ş. (EÜAŞ) Çatalağzı Termik Santralı İşletme Müdürlüğü, Çatalağzı-B Termik Santralı’nin Kül Sevk Sistemi...

Çatalağzı-B Termik Santrali’ne hizmet alınacak

Enerji Günlüğü - Elektrik Üretim A.Ş. (EÜAŞ) Çatalağzı Termik Santralı İşletme Müdürlüğü, Çatalağzı-B Termik Santralı’nin Kül Sevk Sistemi Geri Kazanım Suyu Hattına By-Pass Hattı (malzeme ve işçilik dahil) yapılması ve çalışır halde teslimi işini ihale edecek.

EÜAŞ, Çatalağzı-B Termik Santralı’nin 'nin Çatalağzı-B Termik Santralı’nin Kül Sevk Sistemi Geri Kazanım Suyu Hattına By-Pass Hattı (malzeme ve işçilik dahil) yapılması ve çalışır halde teslimi işi ile ilgili ihaleyi bugünkü Resmi Gazete’de ilan etti.

İHALE TARİHİ 4 NİSAN

İhale, 4 Nisan 2014 Çarşamba günü saat 14.00’da Çatalağzı-B Termik Santralı İşletme Müdürlüğü Işıkveren- Zonguldak adresinde yapılacak.

İHALE TEKLİFLERİ

Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar EÜAŞ Çatalağzı-B Termik Santralı İşletme Müdürlüğü Muhaberat Servisine verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta ve kargo vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı EÜAŞ Çatalağzı-B Termik Santralı İşletme Müdürlüğü Işıkveren- Zonguldakadresinde görülebilecek ve 200,00 TL karşılığı aynı adresten satın alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler