1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. HİDRO

  4. Çayaltı HES için halk toplantısı

Çayaltı HES için halk toplantısı

Enerji Günlüğü – Reis RS Enerji tarafından Zonguldak ilinde yapılması hedeflenen Çayaltı HES için 6 Mart 2014 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı...

Çayaltı HES için halk toplantısı

Enerji Günlüğü – Reis RS Enerji tarafından Zonguldak ilinde yapılması hedeflenen Çayaltı HES için 6 Mart 2014 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecek.

Zonguldak il Çaydeğirmeni beldesi mevkiinde REİS RS Enerji Elektrik Üretimi Motorlu Araçlar Tütün Ürünleri Dağıtım Pazarlama Sanayii ve Ticaret A.Ş. tarafından yapılması planlanan Çayaltı HES (Çayaltı 1 Regülatörü veHES, Çayaltı 2 regülatörü ve HES) projesi ile ilgili olarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na verilen ÇED Dosyası uygun bulunarak projeye ilişkin ÇED süreci başlatıldı ve Çevresel Etki Değerlendirmesi Başvuru Dosyası halkın görüşüne açıldı.

Söz konusu projeye ilişkin, halkı proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla ÇED Yönetmeliğinin 9. maddesi gereğince 06/03/2014 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecek.

ÇED Başvuru Dosyasını İncelemek isteyenler Bakanlık Merkezinde veya ZONGULDAK Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerinde duyuru tarihinden itibaren raporu inceleyerek, zamanlama takvimi içerisinde proje hakkında Bakanlığa veya Valiliğe görüş bildirebilecekler.

Önceki ve Sonraki Haberler