1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. EMO’dan Akıllı Şebekeler Çalıştayı

EMO’dan Akıllı Şebekeler Çalıştayı

Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Ankara Şubesi, Nişantaşı Üniversitesi işbirliğiyle Akıllı Şebekeler Ulusal Çalıştayı düzenledi. Etkinlik 12 Mayıs 2022'de Gazi Üniversitesi’nde...

EMO’dan Akıllı Şebekeler Çalıştayı

EMO’dan Akıllı Şebekeler Çalıştayı

Enerji Günlüğü - Elektrik Mühendisleri Odası Ankara Şubesi tarafından düzenlenen Akıllı Şebekeler Ulusal Çalıştayı, 12 Mayıs 2022 Perşembe günü Gazi Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek.

Elektrik Mühendisleri Odası Ankara Şubesi, Gazi Üniversitesi ve Nişantaşı Üniversitesi işbirliği ve Gazi Üniversitesi’nin desteğiyle Akıllı Şebekeler Ulusal Çalıştayı düzenlediğini duyurdu. Çalıştay, 12 Mayıs 2022 Perşembe günü Gazi Üniversitesi Mimar Kemalettin Salonu’nda yapılacak ve üç oturumdan oluşan Çalıştay’ın geniş bir katılıma sahne olması bekleniyor.

EMO Ankara Şubesi Yönetimi, çalıştayın amacını “enerji üreticileri, dağıtıcıları ve denetleyicileri, politika geliştiricileri, sektör-kurum-üniversite temsilcilerini bir araya getirerek bu alanda yapılan çalışmaları ve ilerlemeleri paylaşmak, akıllı şebekelerdeki gelişmeleri, araştırma ve uygulamaları değerlendirmek ve en önemlisi ise bu konuda ülkemizde yapılan çalışmaları değerlendirmek ve yapılacak olan yeni çalışmalara ışık tutmak ve yön vermek amacıyla fikirler, projeler, çalışmalar ve raporlar üretmek” olarak özetledi.

 

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler