1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Enerjisa’dan teknoloji girişimlerine İVME!

Enerjisa’dan teknoloji girişimlerine İVME!

Enerjisa Dağıtım Şirketleri, sektörün sorunlarını çözmeye yönelik yeni girişimleri desteklemek üzere İVME adı altında bir program başlattı.

Enerjisa’dan teknoloji girişimlerine İVME!

Enerji Günlüğü - Enerjisa Dağıtım Şirketleri, sektörün sorunlarını çözmeye yönelik yeni girişimleri destekleyecek bir program başlattı.

Enerjisa Dağıtım Şirketleri, takip ettiği dekarbonizasyon, dijitalleşme, merkezsizleşme gibi global ana trendlerin ışığında, enerji endüstrisinde etki yaratan girişimleri desteklemek üzere İVME Hızlandırma Programı’nı dereye aldı. Söz konusu girişimler, İVME Programı kapsamında hem sektörün güncel problemlerine, hem de değişim ve kriz zamanlarında hızlı çözüm bulma ve geleceğin fırsatları yakalama konularında desteklenecek.

Program ile ürün prototipini çıkartmış girişimlerin, ticarileşme ve ölçeklenme arasındaki eşiği atlamaları da desteklenerek, girişimci ekosisteminin gelişmesine de katkı sağlanacak. İVME Hızlandırma Programı’na Yapay Zeka ve Veri Analitiği, IoT ve Akıllı Sistemler ve ISG alanlarına yönelik çözüm üreten teknoloji girişimleri ve ekipleri başvurabilecek. Programa katılım için son başvuru tarihi 20 Eylül 2020 olarak açıklandı.

ENERJİSA EKOSİSTEMİNE KATILIM İMKANI

İVME Programı’na kabul edilecek girişimler Enerjisa Dağıtım Şirketleri’nin İnovasyon ve Ar-Ge imkanlarından yararlanacak. Uygun bulunan projeler Enerjisa Dağıtım Şirketleri’nin ulusal yatırım ekosistemine dahil edilecek. Böylece bu projeler Eurogia, Free Electrons ve InnoEnergy gibi uluslararası enerji sektörü bağlantılarından faydalanabilecek.

ENERJİSA CEO’SUNUN KATILIMIYLA WEBINAR

Programın odak alanları ile ilgili 10 Eylül ‘de Enerjisa Enerji Bilgi Teknolojileri Ve Dijital İş Yönetimi Bölüm Başkanı Mehmet Fırat katılımıyla, 18 Eylül’de ise Enerjisa Enerji CEO’su Murat Pınar katılımıyla iki webinar düzenlenecek. Webinar katılım linkleri ise Enerjisa sosyal medya hesaplarından duyurulacak.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler