1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. EPDK bir şirkete 419 bin lira ceza kesti

EPDK bir şirkete 419 bin lira ceza kesti

Enerji Günlüğü – EPDK, LPG bayisi bir şirkete 419 bin lira ceza kesti; doğalgaz iç tesisat sertifikalı bir şirket hakkındaki soruşturmayı da sonlandırdı.Enerji...

EPDK bir şirkete 419 bin lira ceza kesti

Enerji Günlüğü – EPDK, LPG bayisi bir şirkete 419 bin lira ceza kesti; doğalgaz iç tesisat sertifikalı bir şirket hakkındaki soruşturmayı da sonlandırdı.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), LPG bayisi olan bir şirkete istasyonda LPG tüp dolumuna yarayan aparat/teçhizat bulundurduğu için 419.205 TL tutarında idari para cezası verdi. 

İGDAŞ İstanbul Gaz Dağıtım Sanayi ve Ticaret AŞ’nin lisanslı dağıtım bölgesinde faaliyet gösteren İç Tesisat ve Servis Hatları Sertifikası sahibi bir şirket hakkında açılan soruşturmayı da sonlandırdı. 

Söz konusu soruşturma yapım kapasitesinin üstünde iş alarak yapamadığı kısmı için sertifika sahibi olmayan firmalardan iç tesisat yapım hizmeti almak veya sertifika sahibi olmayan firmalar tarafından yapılmış tesisatları kendisi yapmış gibi dağıtım şirketine sunmak filleri nedeniyle açılmıştı. Ancak Kurul dosyayı inceledikten sonra soruşturmaya mahal olmadığı kararına vardı ve soruşturmayı sonlandırdı.  

Önceki ve Sonraki Haberler