1. HABERLER

  2. PETROL

  3. EPDK’dan 3 şirkete 777 bin TL ceza

EPDK’dan 3 şirkete 777 bin TL ceza

Enerji Günlüğü- Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu, Petrol Piyasası Kanunu ve ilgili mevzuata aykırılık nedeniyle 3 şirkete yaklaşık 777 bin lira idari...

EPDK’dan 3 şirkete 777 bin TL ceza

Enerji Günlüğü- Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu, Petrol Piyasası Kanunu ve ilgili mevzuata aykırılık nedeniyle 3 şirkete yaklaşık 777 bin lira idari para cezası verdi.

EN YÜKSEK CEZA NEDİM TRANS YAĞ PETROL’E

Resmi Gazete'de yayımlanan kurul kararlarına göre, en yüksek idari para cezası 295 bin 866 lira ile Nedim Trans Yağ Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketine verildi.

Ayrıca Zahter Oto Aksesuar Petrol ve Petrol Ürünleri Akaryakıt Madeni Yağ İnşaat Nakliyat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketine 231 bin 73 lira, Olgaç Nakliyat Petrol İnşaat Ticaret Turizm Limited Şirketi’nin 3 ayrı karar doğrultusunda toplam 250 bin lira idari para cezası verildi.

İKİ ŞİRKETTEN YAZILI SAVUNMA İSTENDİ

Petrol piyasasında faaliyet gösteren Osman Peltekoğulları Turizm Petrol Ürün. Tic. ve San. Ltd. Şti ile Alkent Petrol Gıda ve Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nden ise yazılı savunmasının alınması kararlaştırıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler