1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. Evsel ürünlerde Solarçatı ve Huawei işbirliği

Evsel ürünlerde Solarçatı ve Huawei işbirliği

Solarçatı, evlere daha çok solarbatarya sistemi ulaştırma hedefi kapsamında Huawei’in evsel ürünlerinin kurulum ve satışı için bir işbirliği anlaşması imzaladı.

Evsel ürünlerde Solarçatı ve Huawei işbirliği

Enerji Günlüğü - Huawei SolarFusion ve Solarçatı, evsel segmentte inverter ve batarya ürünleri kapsamında işbirliği yapacak.

Solarçatı ve Huawei Fusion Solar Evsel Ürünler kapsamında başlattıkları iş birliğini duyurdu. Solarçatı & Huawei ile iş birliği anlaşması Türkiye genelinde geçerli olacak şekilde, yenilikçi ve güvenilir olan Huawei’in evsel ürünlerinin kurulum ve satışı kapsamında 01/04/2022 tarihinde imzalandı. Bu iş birliği kapsamında Huawei evsel çözümleri artık Solarçatı şirketi tarafından tedarik edilebilecek.

Huawei SolarFusion, evsel ürünleri ile kendi elektriklerini güneşten üretmek isteyen evsel müşterilere daha yüksek verim, aktif güvenlik ve daha iyi bir deneyim vaadediyor. Solarçatı, Huawei SolarFusion ürünleri ile kendi müşterilerine, kendi partner ağına ve Huawei marka ürün almak isteyen tüzel kişilere yüksek kalite standartlarında hizmet vermeyi sürdürmeyi amaçlıyor. 

“İŞBİRLİĞİYLE DAHA ÇOK EVE SOLARBATARYA SİSTEMİ ULAŞTIRACAĞIZ”

Solarçatı CEO’su Utku Korkmaz Huawei & Solarçatı iş birliğinin önemini “Elektriğe olan bağlılığımız gün gectikçe artıyor. Elektrikli araçlar bunu daha da arttıracak ve daha çok evde Solarbatarya sistemleri göreceğiz. Huawei ile yaptığımız bu iş birliği ile daha çok eve Solarbatarya sistemi ulaştırmak temel hedefimiz” sözleri ile dile getirdi. 

 

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler