1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. EYODER'de yeni yönetim göreve başladı, eski başkan ile devam

EYODER'de yeni yönetim göreve başladı, eski başkan ile devam

Enerji Verimliliği ve Yönetimi Derneği (EYODER) 13. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda yapılan seçimlerle derneğin yönetim organları oluşturuldu, Onur Ünlü yeniden başkan seçildi.

EYODER'de yeni yönetim göreve başladı, eski başkan ile devam

Enerji Günlüğü - Enerji Verimliliği ve Yönetimi Derneği'nin (EYODER) 13. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda belirlenen yeni Yönetim Kurulu görev dağılımını yaptı. Mevcut Başkan Onur Ünlü, bir kez daha Yönetim Kurulu Başkanlığı’na getirilirken, Sermin Onaygil ve Kubilay Kavak da yeniden başkan yardımcılığı görevine getirildiler. Geçtiğimiz dönemin yönetim kurulu üyelerinden Yasemin Somuncu ise yeni dönemde Genel Sekreterlik görevini üstlendi.

EYODER Başkanı Onur Ünlü, İkinci Ulusal Enerji Verimliliği Eylem Planı’na katkı sağlamak istediklerini belirterek “Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılının ilk beş yılındaki enerji hedeflerinin belirlenmesinde kritik bir sorumluluğumuz olduğuna inanıyoruz” dedi. Türkiye’nin enerji verimliliği konusunda çok ciddi bir potansiyel barındırdığını vurgulayan Ünlü “Tüm dünyada yeşil ekosistem konuşulurken biz de ülkemizin enerji verimliliği alanında dünyaya liderlik yapan bir konuma yükselmesi için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

eyoder.jpegEYODER YÖNETİM KURULU 

Onur Ünlü - Başkan

Dr. Kubilay Kavak - Başkan Yardımcısı

Prof. Dr. Sermin Onaygil - Başkan Yardımcısı

Arzu Gürkan - Sayman

Onur Günduru - Yazman

Ekrem Erkut - Üye

Hakan Olcay - Üye

Mustafa Güngör - Üye

M. Serkan Emin - Üye

Önceki ve Sonraki Haberler