1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. Gazanfer Bilge Yurdu enerjiyi verimli kullanan bina olacak

Gazanfer Bilge Yurdu enerjiyi verimli kullanan bina olacak

Çevre Bakanlığı Gazanfer Bilge Öğrenci Yurdu binasında deprem dayanımı ve enerji verimliliği uygulamaları tadilat işleri için ihale yapacak.

Gazanfer Bilge Yurdu enerjiyi verimli kullanan bina olacak

Enerji Günlüğü - Çevre Bakanlığı Kocaeli’ndeki Gazanfer Bilge Öğrenci Yurdu binasında deprem dayanımı ve enerji verimliliği uygulamaları yenileme/tadilat projesi işleri için ihale yapacak. 

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Yapı İşleri Genel Müdürlüğü, Kamu Binalarında Deprem Dayanımı ve Enerji Verimliliği (KADEV) Projesi kapsamında; Kocaeli ilinde, kapalı alanı 13.053m2 olan Gençlik ve Spor Bakanlığına ait Gazanfer Bilge Öğrenci Yurdu binasının yapısal güçlendirme ve enerji verimliliği uygulamaları yenileme/tadilat işlerini; Dünya Bankası satın alma esas ve usulleri doğrultusunda, ulusal rekabetçi ihale yöntemi ve kapalı zarf usulüyle ihale edecek. 

Teklif sahiplerinin, 30 Eylül 2024 tarihine kadar geçerli olacak şekilde; asgari 1.500.000 liralık veya serbestçe çevrilebilen döviz cinsinden eşdeğer miktarda koşulsuz ve limit içi geçici teminat mektubu sunmaları gerekecek. Şartname gereği ihale konusu işlerin, 6 ay içinde tamamlanması gerekiyor.

Teklif sahipleri ihale dokümanlarını bankaya yatırılması gereken 750 TL karşılığında; Yapı İşleri Genel Müdürlüğü (YİGM), Dış Kaynaklı Yatırımlar Daire Başkanlığı, Mustafa Kemal Mahallesi, 2082. Cadde, No: 52, Çankaya, Ankara adresinden temin edebilecekler. İhalede elektronik tekliflere izin verilmeyecek.

Tekliflerin en geç 03 Mayıs 2024 günü saat 15.00’e kadar Uluslararası Finans Kaynaklı Sismik Güçlendirme Daire Başkanlığı, Mustafa Kemal Mahallesi, 2082. Cadde, No: 52, 06510, Çankaya, Ankara adresine teslim edilmesi gerekiyor. Teklifler aynı gün saat 15.15’te tekliflerin teslim edildiği adreste katılımcılar huzurunda açılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler