1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. GE Türkiye`den yaratıcı fikirlere 100 bin dolar

GE Türkiye`den yaratıcı fikirlere 100 bin dolar

Enerji Günlüğü - General Electric Türkiye, sağlık ve enerji verimliliği alanlarındaki en parlak fikirleri ortaya çıkarmak üzere düzenlediği inovasyon...

GE Türkiye`den yaratıcı fikirlere 100 bin dolar

Enerji Günlüğü - General Electric Türkiye, sağlık ve enerji verimliliği alanlarındaki en parlak fikirleri ortaya çıkarmak üzere düzenlediği inovasyon yarışmasında 100 bin dolarlık para ödülü verecek. 

GE Türkiye, TÜBİTAK işbirliğiyle bir İnovasyon Yarışması düzenledi. Öğrencileri, girişimcileri, mucitleri ve işletmeleri hedefleyen GE Türkiye İnovasyon Yarışması, enerji verimliliği ve sağlık alanlarındaki sorunları çözmek için güçlü, yenilikçi, yaratıcı fikirlerin ve girişimlerin ortaya çıkmasını hedefliyor. GE, bu fikirlerin hayata geçirilmesini de teşvik edecek.

GE KÜRESEL ARAŞTIRMA MERKEZİ'NE ZİYARET HAKKI

Yıl sonuna kadar başvurulabilecek yarışmada toplam ödül olan 100 bin dolar, sağlık ve enerji kategorilerinin kazananları arasında paylaştırılacak. Bunun yanı sıra, her iki kategoride birincilik ödülü kazananlar farklı bir deneyim yaşatma ve vizyonlarını geliştirme hedefiyle masrafları GE tarafından karşılanmak üzere, GE Küresel Araştırma Merkezleri’nden birini ziyaret etme hakkı elde edecek.

PROJELERİ 5 KİŞİLİK JÜRİ DEĞERLENDİRECEK

Yarışmaya başvuran projeler, GE ve TÜBİTAK tarafından seçilecek 5 kişilik bir jüri tarafından değerlendirilecek. Yarışma süreci www.geinnovationchallenge.com adresi üzerinden herkes tarafından izlenebilecek ve sunulan fikirler oylamaya açık olacak. Erken başvuruda bulunan adayların projeleri daha uzun süre görünür olacağı için oy toplama ve kazanma olasılıkları da yüksek.

Önceki ve Sonraki Haberler