1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. IC Enterra Yenilenebilir Enerji Borsa İstanbul için gün sayıyor

IC Enterra Yenilenebilir Enerji Borsa İstanbul için gün sayıyor

IC Enterra Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Taşkın Kızılok, halka arzda 27-29 Mart tarihleri arasında talep toplanacağını hatırlatarak, “Dünyada enerjinin yönü belli. Yatırımcılarımızı sürdürülebilir bir büyümeye ortak olmaya davet ediyoruz” dedi.

IC Enterra Yenilenebilir Enerji Borsa İstanbul için gün sayıyor

Enerji Günlüğü - IC Enterra Yenilenebilir Enerji, Borsa İstanbul’da yatırımcıları ile buluşmak için gün sayarken IC Holding COE’su Murad Bayar, halka arz sürecini “Enerji sektöründeki çeyrek asırlık tecrübe ve başarımızı taçlandıracak bir adım” olarak değerlendirdi. 

IC Holding’in enerji sektöründe faaliyet gösteren şirketi IC Enterra Yenilenebilir Enerji, Borsa İstanbul’da yatırımcıları ile buluşmaya hazırlanıyor. Halka arz büyüklüğünün 3,7 milyar TL olacağı öngörülen ve “Bizim enerjimiz dünyanın enerjisi” mottosu ile yatırımcıların karşısına çıkan IC Enterra Yenilenebilir Enerji’nin üst yönetimi, bugün düzenlenen basın toplantısında gelecek vizonlarını, hedeflerini ve sektördeki gelişmeleri paylaştı.

“HALKA ARZ YÖNÜNDE ATILAN İLK ADIM”

IC Enterra Yenilenebilir Enerji’nin halka arzı ile ilgili, “Enerji sektöründeki çeyrek asırlık tecrübe ve başarılarımızı taçlandıracak bir adım” değerlendirmesinde bulunan IC Holding CEO’su Murad Bayar, “IC grubunun enerji şirketlerinden IC Enterra Yenilenebilir Enerji’nin halka arzı dolayısıyla heyecanlıyız. Çünkü bu grubumuz bünyesinde halka arz yönünde atılan ilk adım olma özelliğini taşıyor” dedi.

GELİRİN BÜYÜK BÖLÜMÜ YENİ YATIRIMLARA GİDECEK

Borsa İstanbul’da Yıldız Pazar’da ENTRA kodu ile işlem görmeye başlanılacağını söyleyen IC Enterra Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Taşkın Kızılok, halka arzda 27-29 Mart tarihleri arasında talep toplanacağını hatırlattı. Kızılok, “Hedefimiz yenilenebilir enerji projelerimizle ülkemizin enerji talebine yanıt üretirken, yeni istihdam yaratmak ve yerel ekonomiye destek olmak.   Halka arzdan elde ettiğimiz gelirin büyük bölümünü yeni yatırımlarda kullanarak, bir yandan şirketimizin gelirlerini artıracak projeleri sektörümüze kazandırmak, diğer yandan ülkemizin enerji bağımsızlığına katkı sunmak istiyoruz. Gerçekleştireceğimiz halka arz ile yatırımcılarımızı sürdürülebilir bir büyümeye ve sürdürülebilir bir geleceğe ortak olmaya davet ediyoruz” dedi. 

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler