1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. IC Enterra Yenilenebilir Enerji, borsada işlem göremeye başladı

IC Enterra Yenilenebilir Enerji, borsada işlem göremeye başladı

IC Enterra Yenilenebilir Enerji, 4 Nisan Perşembe günü gerçekleştirilen gong törenin ardından Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladı. 

IC Enterra Yenilenebilir Enerji, borsada işlem göremeye başladı

Enerji Günlüğü - Sürdürülebilir bir gelecek için yenilenebilir enerji alanında büyüyen IC Enterra Yenilenebilir Enerji, 4 Nisan Perşembe günü gerçekleştirilen gong törenin ardından Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladı.

Halka arz sürecini toplam hisse sayısının 4,11 katı talep alarak tamamlayan IC Enterra’nın açılış gongunu, Borsa İstanbul A.Ş. Genel Müdürü Korkmaz Ergun, IC Holding CEO’su Murad Bayar, IC Enterra Yenilenebilir Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Alp Keler birlikte çaldı.

YÖNETİCİLERDEN YATIRIMCILARA TEŞEKKÜR

Törende konuşan IC Holding CEO’su Murad Bayar, “Grubumuz IC Enterra ile birlikte Borsa İstanbul’a ilk adımını atmış oldu. Bize güvenen, halka arz sürecinde talepleri ile yoğun ilgi gösterip yanımızda olan tüm yatırımcılarımıza teşekkür ederiz” dedi. 

IC Enterra Yenilenebilir Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Alp Keler de “Bu bizim için önemli bir kilometre taşı. Borsaya kote bir şirket olmak bize, geniş bir yatırımcı tabanına erişim imkânı sağlayacak. Sürdürülebilir bir geleceği hep birlikte inşa ederek birlikte büyüyeceğiz” diye konuştu.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler