1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. IC Enterra'nın halka arzında talep toplama tarihi belirlendi

IC Enterra'nın halka arzında talep toplama tarihi belirlendi

IC Enterra Yenilenebilir Enerji, halka arz oluyor. Toplam büyüklüğün yaklaşık 3,7 milyar TL olması öngörülen halka arzda, talep toplama tarihleri 27-28-29 Mart olarak belirlendi.

IC Enterra'nın halka arzında talep toplama tarihi belirlendi

Enerji Günlüğü - IC Holding şirketlerinden IC Enterra Yenilenebilir Enerji, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) onayının ardından Borsa İstanbul’da (BİST) yatırımcılarıyla buluşuyor. Ak Yatırım Menkul Değerler, İş Yatırım Menkul Değerler ve Ziraat Yatırım Menkul Değerler liderliğinde oluşturulan konsorsiyum aracılığı ile gerçekleştirilecek halka arzda, talepler 27-28-29 Mart tarihlerinde toplanacak. 

IC Enterra Yenilenebilir Enerji’nin, toplam 369.565.717 TL nominal değerli paylarının 226.986.323 nominal TL’lik kısmı sermaye artırımı, 142.579.394 nominal TL’lik kısmı ise ortak satışı yolu ile halka arz edilecek. Satışa sunulan payların yüzde 75’i yurtiçi bireysel, yüzde 25’i ise yurtiçi kurumsal yatırımcılara tahsis edilecek.

BİST’TE ENTRA KODUYLA İŞLEM GÖRECEK

Halka arz fiyatı 10,00 TL olarak belirlenen IC Enterra Yenilenebilir Enerji’nin halka arz büyüklüğünün yaklaşık 3,7 milyar TL; halka açıklık oranın ise yüzde 20,03 olacağı öngörülüyor. Halka arz sonrası paylar Borsa İstanbul’da Yıldız Pazar’da ENTRA kodu ile işlem görecek. 

 

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler