1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. ICCI 2017 başlıyor

ICCI 2017 başlıyor

Enerji Günlüğü - 23. ICCI - Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı 03-05 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde ziyaretçilerini...

ICCI 2017 başlıyor

Enerji Günlüğü - 23. ICCI - Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı 03-05 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde ziyaretçilerini ağırlayacak.

Enerji sektörünün Avrasya'daki en önemli buluşması ICCI - Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı 03-05 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde "ICCI Powered by POWER-GEN" mottosuyla 23. kez düzenlenecek.

Fuarda, sektöre yön veren 200'e yakın firma enerji sektörüne ilişkin yeniliklerini sergileyecek. Katılımcı firmalar; Türkiye'nin yanı sıra Orta Doğu ve Balkan ülkeleri başta olmak üzere çeşitli ülkelerden profesyonel ziyaretçilerle bir araya gelip yeni iş bağlantıları ve anlaşmaları için fırsat yakalayacaklar. Fuar ayrıca, Yunanistan, Ürdün ve Kosova'dan gelecek önemli satın almacılara da ev sahipliği yapacak.

FUARDA ELE ALINACAK KONULAR

4 salonda düzenlenecek eş zamanlı oturumlarda Enerji Sektöründe Yeni Teknoloji ve Uygulamalar, Yenilenebilir Enerji Kaynakları, Yerli Enerji Kaynakları, Enerji Altyapı Sistemleri, Kömür Teknolojileri, Nükleer Enerji gibi önemli konular ele alınacak. Ayrıca, Enerji Depolama ve Yeni Teknoloji Depolama Sistemleri, Enerji Endüstrisinde Dijitalizasyon, Gaz Ticareti Merkezi, Yenilenebilir Enerji Sektöründe Yerli Ekipman Üretimi, 5.000 MW ve YEKA’ların Türkiye Rüzgar Sektörüne Etkileri, Lisanssız GES’lerde Çatı Uygulamaları ve Önündeki Engeller gibi yepyeni konular da konferansın bu yıl öne çıkan başlıkları arasında yer alıyor.

FUAR KONUŞMACILARI

Konferans bu yıl çok değerli uluslararası konuşmacıları da ağırlayacak. Bosna Hersek Dış Ticaret ve Ekonomi İlişkileri Bakanlığı Enerji Sektörü Bakan Yardımcısı Admir Softic, ''Bosna Hersek - Rüzgar Santrallerinde/Hidroelektrik Santrallerinde Yatırım Fırsatları'' konusunda bilgi paylaşacak.''İran Yenilenebilir Enerji Kurumu, Rüzgar ve Dalga Enerjisi Bölümü Direktörü'' Mohammed Satkin, ''Ortadoğu'nun Rüzgar Enerjisi Gelişiminin Yüksek Potansiyelini Ortaya Çıkarmak'' konulu konuşmasıyla yer alacak. Pakistan Ulusal Elektrik Enerjisi Düzenleme Kurumu (NEPRA) Başkanı Tariq Saddozai ''Türkiye & Pakistan Arasındaki Enerji İlişkileri: Pakistan'ın Enerji Sektöründeki Yatırım İmkanları (Üretim & İletim)'' konusunda önemli bilgiler aktaracak.

 

Önceki ve Sonraki Haberler