1. HABERLER

  2. PETROL

  3. İzdemir Termik Santrali halkın görüşünde

İzdemir Termik Santrali halkın görüşünde

Enerji Günlüğü - İzdemir'in Aliağa'da bulunan İzdemir Enerji Santrali-II (350 MWE) ikinci ünite ilavesi projesine ilişkin ÇED raporu on günlüğüne halkın...

İzdemir Termik Santrali halkın görüşünde

Enerji Günlüğü - İzdemir'in Aliağa'da bulunan İzdemir Enerji Santrali-II (350 MWE) ikinci ünite ilavesi projesine ilişkin ÇED raporu on günlüğüne halkın görüşüne açıldı.

Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü, İzmir Demir Çelik'inbağlı ortaklığı İzdemir Enerji Elektrik Üretim A.Ş. tarafından İzmir İli, Aliağa İlçesi, Horozgediği Köyü'nde kurulan, ithal kömüre dayalı elektrik üretim tesisine eklenmesi planlanan ikinci ünite projesine ilişkin ÇED raporunun nihai kabulünün gerçekleştiğini ve on günlüğüne halkın görüşüne açıldığını duyurdu.

Böylece, Nihai olarak kabul edilen Çevresel Etki Değerlendirmesi Raporu 10 (on) gün halkın görüşüne açılmış olup, görüş ve öneriler için bu süreç içerisinde İZMİR Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerine veya Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na müracaat edilebilecek.

Proje ile ilgili bu yılın başında halkı bilgilendirmek üzere yapılması planlanan halk toplantısı halkın yoğun Termik Santrale tepkisi nedeniyle yapılamamıştı.

İZDEMİR TERMİK SANTRALİ İÇİN HALK TOPLANTISI YAPILAMADI

Önceki ve Sonraki Haberler