1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Kadir Has Üniversitesi’nde “Online Energy Talks” başlıyor

Kadir Has Üniversitesi’nde “Online Energy Talks” başlıyor

Kadir Has Üniversitesi Enerji ve Sürdürülebilir Kalkınma Merkezi (KHAS-CESD) tarafından başlatılan Online Energy Talks söyleşi dizisinin ilki bugün (28 Nisan 2020) saat 17:00’de gerçekleştirilecek.

Kadir Has Üniversitesi’nde “Online Energy Talks” başlıyor

Enerji Günlüğü - Kadir Has Üniversitesi Enerji ve Sürdürülebilir Kalkınma Merkezi (KHAS-CESD) tarafından başlatılan Online Energy Talks söyleşi dizisinin ilki bugün (28 Nisan 2020) saat 17:00’de gerçekleştirilecek.  

Kadir Has Üniversitesi Enerji ve Sürdürülebilir Kalkınma Merkezi (KHAS-CESD), Covid-19 salgınına karşı alınan önlemlerin getirdiği yeni şartlara uygun yeni bir etkinlik dizisine başlıyor. KHAS-CESD tarafından düzenlenen Energy Talks-Enerji Sohbetleri başlıklı söyleşi dizisi online ortamda görüntülü olarak gerçekleştirilecek. 

İLK KONUK MEHMET KARA 

“Online Energy Talks” dizinin ilkinde, 28 Nisan Salı günü saat 17:00-18:00 arasında Enerji Günlüğü Genel Yayın Yönetmeni ve Dünya Gazetesi Enerji Editörü Mehmet Kara konuk edilecek. 

Microsoft Teams uygulaması üzerinden gerçekleştirilecek söyleşiye katılım için kayıt gerekiyor. Üniversite dışından da katılıma açık olan etkinlik Türkçe olarak gerçekleştirilecek. 

Ücretsiz izlenebilecek etkinliğe kayıt için https://bit.ly/2RYtBvH  linkinde bulunan formun doldurması gerekiyor. 

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler