1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. Karadeniz Holding'in enerji gemileri BM belgeselinde!

Karadeniz Holding'in enerji gemileri BM belgeselinde!

Enerji Günlüğü – Karadeniz Holding'in Karpowership enerji gemileriyle Afrika ülkesi Gana'ya sağladığı elektrik BM tarafından belgesele konu oldu. Karadeniz...

Karadeniz Holding'in enerji gemileri BM belgeselinde!

Enerji Günlüğü – Karadeniz Holding'in Karpowership enerji gemileriyle Afrika ülkesi Gana'ya sağladığı elektrik BM tarafından belgesele konu oldu. 

Karadeniz Holding iştiraki Karpowership, temiz ve satın alınabilir enerji konusu ile Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) tarafından hazırlanan ve sürdürülebilir kalkınma hedeflerine katkı sağlayan projelerin anlatıldığı Küresel Eylem Zamanı (Time for Global Action) belgesel serisinde yer alıyor. 

Uluslararası şirketlerin toplumsal kalkınma hedeflerine destek olan projelerine yer verilen belgeselde, Enerji Gemileri ile Gana’ya sağlanan katma değer, ekonomik ve sosyolojik boyutlarıyla ele alınıyor. Enerji Gemileriyle gidilen ülkelere elektrik götürülerek, toplumların kalkınmasına nasıl bir katkı sağlandığı konusu ele alınarak, bakanlık yetkililerinden elektrik iletim kurumuna, balıkçılardan yerel halka kadar farklı kesimlerin görüşlerine yer veriliyor.

İLK GÖSTERİM 22 OCAK PAZAR GÜNÜ

İlk gösterimi 22 Ocak’ta Bloomberg TV’de Türkiye saatiyle 03.30 yapılacak belgeselin 29 Ocak’ta yapılacak tekrar yayınından sonra Bloomberg TV ağında bulunan tüm yerel televizyon kanallarında ve www.bloomberg.com üzerinden çevrimiçi olarak izlenebilecek (Digitürk 140. kanal ve uydudan izlenebiliyor). Belgeselin tanıtım videosuna https://youtu.be/qM-99R0rDzl  linkinden de ulaşılabiliyor.

Karpowership, bugün 13 enerji gemisi ve 2700 MW kapasiteye sahip filosunu 2017‘nin sonunda 5000 MW’a çıkarmayı hedefliyor. Bugün itibariyle Endonezya, Gana, Lübnan ve Mozambik üzerinden Zambiya’da operasyonlar yürütüyor.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler