1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Kartepe`ye motor yağı geri kazanım tesisi

Kartepe`ye motor yağı geri kazanım tesisi

Enerji Günlüğü - Deha Geri Kazanım AŞ, Kocaeli'nin Kartepe İlçesi sınırları içinde, petrol türevli atık madeni yağların geri kazanımı için...

Kartepe`ye motor yağı geri kazanım tesisi

Enerji Günlüğü - Deha Geri Kazanım AŞ, Kocaeli'nin Kartepe İlçesi sınırları içinde, petrol türevli atık madeni yağların geri kazanımı için bir tesis kuracak.

Atık bitkisel yağların geri kazanımıyla ilgili faaliyet yürüten Deha Geri Kazanım Enerji ve Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, şimdi de petrol türevli atık yağların geri kazanımına yöneldi.

Deha Geri Kazanım AŞ, Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde bir geri kazanım tesisi kuruyor. Kurulacak fabrika, petrol türevli atık madeni yağlardan yüksek kalitene madeni yağ geri kazanım tesisi olarak projelendirildi.

Projeyle ilgili Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) süreci başladı, ÇED Dosyası halkın görüşüne açıldı. Halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla 15 Temmuz 2014 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecek. Toplantı yeri ve saati ÇED İzin Denetim Genel Müdürlüğü ve KOCAELİ Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden öğrenilebilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler