1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. JEOTERMAL

  4. Kırıkkale`de jeotermal ruhsat ihalesi

Kırıkkale`de jeotermal ruhsat ihalesi

Enerji Günlüğü - Kırıkkale Balışeyh Beyobası'nda bulunan jeotermal kaynak arama ruhsat sahası ihaleyle aramalara açılacak.Kırıkkale İl Özel İdaresi,...

Kırıkkale`de jeotermal ruhsat ihalesi

Enerji Günlüğü - Kırıkkale Balışeyh Beyobası'nda bulunan jeotermal kaynak arama ruhsat sahası ihaleyle aramalara açılacak.

Kırıkkale İl Özel İdaresi, il sınırları içinde bulunan bir jeotermal sahayı aramalara açacak. Balışeyh İlçesi sınırlarında Beyobası Köyü Mevkiinde bulunan saha açık teklif usulü ile iha yoluyla aramaya açılacak. İhalede 3 yıllık arama ruhsatlandırma işlemi yapılacak.

2199,43 hektarlık doğal mineralli su arama sahası için açılan ihalenin muhammen bedeli 38 bin 5 lira, geçici teminatı 1140 lira olarak belirlendi.

Şartname ve Ekleri Kırıkkale İl Özel İdaresi, Ruhsat ve Denetim Müdürlüğünden 150 TL karşılığında temin edilebilecek veya ücretsiz olarak görülebilecek.

İhale 25 Kasım 2015 Çarşamba günü saat 14:00'te yapılacak.

İstekliler tekliflerini, muhammen bedel üzerinden açık teklif usulü ile verecek. İhale sonucu üzerine ihale yapılan istekliyle noter tescilli sözleşme ve taahhütname imzalanacak.

İhale bedeli, kararın tebliğ tarihinden itibaren 15 takvim günü içinde ihale üzerinde kalan istekli tarafından Kırıkkale İl Özel İdaresinin hesabına peşin olarak ödenecek.

Önceki ve Sonraki Haberler