1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. JEOTERMAL

  4. Konya’da jeotermal saha ihalesi

Konya’da jeotermal saha ihalesi

Enerji Günlüğü – Konya’da bulunan 6 adet Jeotermal kaynak ve 4 adet Jeotermal kökenli gaz sahası ihale edilecek.Konya Valiliği Konya Yatırım İzleme...

Konya’da jeotermal saha ihalesi

Enerji Günlüğü – Konya’da bulunan 6 adet Jeotermal kaynak ve 4 adet Jeotermal kökenli gaz sahası ihale edilecek.

Konya Valiliği Konya Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı ihale ilanını bugünkü Resmi Gazete’de yayımladı.

Buna göre, devletin hüküm ve tasarrufu altında bulunan Konya ili sınırları içindeki 6 adet Jeotermal kaynak ve 4 adet Jeotermal kökenli gaz arama ruhsatlı sahalar üç yıllık ruhsatlandırma için açık teklif usulü ile ihale edilecek.

İhalesi yapılacak jeotermal kaynak arama ruhsatlı sahalar Konya ili Seydişehir ilçesine bağlı Bükçe, Karapınar ilçesine bağlı Meke Gölü ve Acıgöl, Altınekin ilçesi, Tuzlukçu ilçesi Konarı ve Köklüce köylerinde bulunuyor.

Jeotermal Kökenli Gaz Arama Ruhsatlı Sahalar ise, Konya ili Emirgazi ilçesinde bulunuyor.

İhaleler, 24.10.2014 tarihinde saat 14:00’da ayrı ayrı olarak Konya Valiliği Konya Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı İdari ve Mali İşler Müdürlüğünde yapılacak.

İhaleye katılmak isteyenler ihale şartnamesinde ve ilanda öngörülen belgelerin aslını veya noter tasdikli suretlerini sıra numaralı alındılar karşılığında en geç ihale saatine kadar İhale Komisyonu Başkanlığına teslim edecekler.

İhale Şartname ve Ekleri Konya Valiliği Konya Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı binası Horozluhan Mah. Yeni İstanbul Cad. No: 72 Selçuklu/KONYA adresinden 200 TL karşılığı temin edebilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler