1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. MAN Energy Bangladeş’te iki elektrik santraline motor sağlayacak

MAN Energy Bangladeş’te iki elektrik santraline motor sağlayacak

Enerji Günlüğü - Alman MAN Energy, Bangladeş’te kurulacak toplam 286 MW kapasiteli iki elektrik santrali için toplam 15 MAN motoru tedarik edecek.Almanya...

MAN Energy Bangladeş’te iki elektrik santraline motor sağlayacak

Enerji Günlüğü - Alman MAN Energy, Bangladeş’te kurulacak toplam 286 MW kapasiteli iki elektrik santrali için toplam 15 MAN motoru tedarik edecek.

Almanya merkezli MAN Energy Solutions, Bangladeş’te kurulacak toplam 286 MW kapasiteli iki elektrik santrali için toplam 15 MAN motoru tedarik etmek üzere sipariş aldığını duyurdu. 

Elektrik santrallerinin ilki, Chittagong Bölgesi'ndeki Karnaphuli Nehri'nin doğu kıyısında inşa edilen 120 MW'lık bir kapasiteye sahip. MAN Energy Anlima Energy tarafından işletilecek Chittagong'daki bu enerji santrali için her biri 20.7 MW kapasiteli altı MAN 48/60 motoru tedarik edecek. Aynı zamanda yardımcı ekipman tedarik edecek ve montaj ve işletmeye alma işlemlerinin takibinden sorumlu olacak.

Chittagong Bölgesi'ndeki Mirsarai upazila'da inşa edilecek olan ve BPDB-RPCL Powergen'in sahip olduğu 167 MW kapasiteli ikinci elektrik santrali için de MAN Energy, dokuz adet MAN 51/60 çift yakıtlı motor sağlayacak. 

 
Önceki ve Sonraki Haberler