1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. Meteoroloji’den “İklim ve Su” temalı fotoğraf yarışması

Meteoroloji’den “İklim ve Su” temalı fotoğraf yarışması

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, “İklim ve Su” başlıklı bir fotoğraf yarışması düzenliyor.

Meteoroloji’den “İklim ve Su” temalı fotoğraf yarışması

Enerji Günlüğü - Meteoroloji Genel Müdürlüğü, “İklim ve Su” başlıklı bir fotoğraf yarışması düzenliyor.

Tarım ve Orman Bakanlığı, Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 23 Mart Dünya Meteoroloji Günü dolayısıyla, “İklim ve Su” başlıklı bir fotoğraf yarışması düzenleyecek. 

Yarışma, konunun öneminin benimsetilmesi ve bilgi düzeyinin artırılmasına yönelik hususları sağlamayı; ayrıca eserlerin Meteoroloji Genel Müdürlüğünün katılacağı tüm sergi ve fuarlarda sergilenerek Meteoroloji bilincinin vatandaşlara aktarılmasını amaçlıyor. 

Yarışmacılar, profesyonel ve amatör fotoğrafçılara açık olan yarışmaya en çok 3 fotoğraf ile katılabilecekler. Fotoğraflar, JPEG dosyaları halinde CD ortamına kaydedilerek 06.03.2020 tarihine kadar Meteoroloji Genel Müdürlüğü Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığına gönderilecek. 

Yarışmada birincilik ödülü alan fotoğraf için yarışmacıya 3.500 TL ödül verilecek. İkinci 3.000 TL ve üçüncü de 2.500 TL ödül alacak. 

Yarışmaya katılan yarışmacılar; ödül alan ve sergilenmeye değer bulunan fotoğrafların tüm telif haklarının, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’ne ait olduğunu kabul etmiş sayılacaklar. 

Önceki ve Sonraki Haberler