1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Opet’in depolama tarifleri yenilendi

Opet’in depolama tarifleri yenilendi

Enerji Günlüğü - Opet’in Tekirdağ’da bulunan Marmara Ereğlisi Akaryakıt Depolama ve Dolum Tesisine ilişkin depolama tarifeleri yenilendi.Enerji Piyasası...

Opet’in depolama tarifleri yenilendi

Enerji Günlüğü - Opet’in Tekirdağ’da bulunan Marmara Ereğlisi Akaryakıt Depolama ve Dolum Tesisine ilişkin depolama tarifeleri yenilendi.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK-Kurul) tarafından yapılan açıklamaya göre Opet Petrolcülük AŞ’nin Tekirdağ’da bulunan Marmara Ereğlisi Akaryakıt Depolama ve Dolum Tesisine ilişkin depolama tarifeleri tadil edildi.

Buna göre DEP/767-17/17138 sayılı depolama lisansı kapsamında Sultanköy Beldesi Tilkiçatağı Mevkii Marmara Ereğlisi Tekirdağ’da faaliyet gösteren söz konusu tesiste benzin ve motorin türlerinde günlük depolama hizmet bedelleri metreküp başına 0,28 TL olarak belirlendi.

Tesiste ayrıca hizmet başına alınacak teslim etme/alma hizmeti bedelleri için teslim etme hizmetlerinden kara yolu ile teslim hizmeti mesai dışında yapılırsa, ilave olarak metreküp başına 0,29 TL uygulanacak.

Yıllık 350 bin metreküpe kadar olan çekişlerde teslim etme hizmet bedelinde yüzde 58,50 indirim uygulanacak olup, teslim etme hizmet bedeli 0,83 TL olarak uygulanacak.

Yıllık 750 bin metreküpe kadar 350 bin metreküpü aşan çekişler için alınacak teslim etme hizmet bedeli metreküp başına 0,59 TL olarak belirlenirken, yıllık 750 bin metreküpü aşan çekişler için alınacak teslim etme hizmet bedeli metreküp başına 2,65 TL olarak tadil edildi.

Önceki ve Sonraki Haberler