1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Park ve Silopi Elektrik birleşmeyecek

Park ve Silopi Elektrik birleşmeyecek

Enerji Günlüğü - Park Elektrik, Silopi Elektrik ile birleşme işleminden sürecin fazla uzaması nedeniyle vazgeçti.Park Elektrik Üretim Madencilik Sanayi...

Park ve Silopi Elektrik birleşmeyecek

Enerji Günlüğü - Park Elektrik, Silopi Elektrik ile birleşme işleminden sürecin fazla uzaması nedeniyle vazgeçti.

Park Elektrik Üretim Madencilik Sanayi ve Tic. A.Ş. Kamuyu Aydınlatma Platformu KAP'a bir açıklama yaparak, Yönetim Kurulu'nun Silopi Elektrik Üretim A.Ş. ile birleşme işleminden vazgeçilmesine karar verdiğini duyurdu.

Açıklamda, şirketin 09 Şubat 2015 Pazartesi günü yapılan Yönetim Kurulu toplantısında 1 Eylül 2014 ve 11 Aralık 2014 tarihli Yönetim Kurulu kararları çerçevesinde Silopi Elektrik Üretim A.Ş. (Silopi Elektrik) ile bütün aktif ve pasifi ile kül halinde devrolma yolu ile birleşmesine ilişkin olarak Silopi Elektrik Üretim A.Ş.' nin 09 Şubat 2015 tarihli yazısıyla Şirketin devrolma şeklinde "Silopi Elektrik Üretim A.Ş." ile birleşmesi sürecinin planlananın ötesinde uzaması nedeniyle gelinen aşamada birleşme işleminden vazgeçilmesine ve halka arzla ilgili inceleme çalışmalarının başlatılmasına karar verildiğinin kendilerine bildirildiği belirtildi.

Silopi Elektrik'in bu bildirimi üzerine, Şirket Yönetim Kurulu Silopi Elektrik Üretim A.Ş.' nin kararını değerlendirerek birleşme işleminden vazgeçilmesine ve bu konu ile ilgili kurumlara bildirimde bulunulmasına karar verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler