1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. Shell’in “Hedef Bir Milyon” kampanyası devam ediyor

Shell’in “Hedef Bir Milyon” kampanyası devam ediyor

Enerji Günlüğü - Shell’in, dünya çapında bir milyon sürücünün yakıt tasarrufu sağlamasına yardımcı olmak için başlattığı “Hedef Bir Milyon”...

Shell’in “Hedef Bir Milyon” kampanyası devam ediyor

Enerji Günlüğü - Shell’in, dünya çapında bir milyon sürücünün yakıt tasarrufu sağlamasına yardımcı olmak için başlattığı “Hedef Bir Milyon” kampanyası sürüyor.

Shell FuelSave Tasarruf Yakıtları öncülüğünde dünya genelinde yakıt tasarrufunu teşvik etmek amacıyla düzenlenen “Hedef 1 Milyon” kampanyası sürüyor. Kampanyada yakıttan tasarruf etmenin yolları eğlenceli online oyunlarla anlatılıyor.

hedefbirmilyon.com sitesinde yer alan Shell FuelSave oyunuyla 200 TL değerinde hediye yakıt kazanma fırsatı sunan kampanya 31 Aralık 2013 tarihine kadar geçerli olacak.

Kampanya dâhilinde Shell FuelSave Oyununu oynayanlar hem Türkiye’nin global tasarruf liginde yükselmesine destek oluyor hem de 200 TL hediye yakıt kazanma şansı yakalıyor.

HEDİYE YAKIT FIRSATI DEVAM EDİYOR

Oyuna katılarak tasarruflu sürüş oyunlarını deneyenler, sisteme kaydoluyor. Her ay en yüksek puanı elde ederek birinci olan kişi Shell’den 200 TL değerinde hediye yakıt kazanıyor. Puanlar, kazanan kişinin, varsa Shell Club Smart Card’ına yükleniyor. Kart sahibi olmayanlara ise hediye yakıt için puan yüklü Shell Club Smart Card iletiliyor. Kampanya, 31 Aralık 2013 sonuna kadar devam edecek.

Ayrıntılı bilgi ve oyunu oynamak için www.shell.com.tr/hedefbirmilyon

Önceki ve Sonraki Haberler