1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. TANAP`ta ek sipariş verildi

TANAP`ta ek sipariş verildi

Enerji Günlüğü - Borusan Mannesmann liderliğindeki BNE Konsorsiyumu TANAP Projesinde 80 milyon dolarlık ek sipariş aldı.Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı...

TANAP`ta ek sipariş verildi

Enerji Günlüğü - Borusan Mannesmann liderliğindeki BNE Konsorsiyumu TANAP Projesinde 80 milyon dolarlık ek sipariş aldı.

Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı (TANAP) AG şirketi tarafından KAP'a yapılan açıklamada, Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı (TANAP) Projesinde Borusan Mannesmann liderliğindeki BNE Konsorsiyumu'na, lojistik dahil, 80 milyon dolarlık ek sipariş verildiğini duyurdu.

Açıklamada, ek siparişle birlikte BNE Konsorsiyumu'nun toplam sipariş rakamı 500 milyon dolar'ı aştığı belirtilerek, Ciddi bir uzmanlık ve bilgi birikimi gerektiren petrol ve doğal gaz boruları üretiminde, Borusan Mannesmann TANAP Projesi kapsamında BNE Konsorsiyumu'nun diğer üyeleri ile birlikte bu büyük projenin zamanında gerçekleşmesi için yoğun bir çalışma temposu içindedir. Şirketimizin şimdiye kadarki taahhütlerini gecikmeden, hızlı ve kaliteli bir şekilde yerine getirmesi ve sahip olduğu son teknoloji üretim olanakları, alınan ek siparişte büyük rol oynamıştır. Borusan Mannesmann ,Türkiye için çok büyük stratejik önemi olan TANAP Projesi'nin başarılı bir tedarikçisi olmaktan gurur duymaktadır. " denildi.

Önceki ve Sonraki Haberler