1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. TAP iki İtalyan şirket ile anlaştı

TAP iki İtalyan şirket ile anlaştı

Enerji Günlüğü - Trans Adriyatik Boru Hattı (TAP), iki İtalyan şirketle üç boru hattı teçhizat anlaşması imzaladı.Trans Adriatic Pipeline AG (TAP),...

TAP iki İtalyan şirket ile anlaştı

Enerji Günlüğü - Trans Adriyatik Boru Hattı (TAP), iki İtalyan şirketle üç boru hattı teçhizat anlaşması imzaladı.

Trans Adriatic Pipeline AG (TAP), Mayıs ayında başlattığı ön yeterlilik ihaleleri çerçevesinde başlattığı çalışmalarını sonuçlandırmaya başladı. TAP, boru hattı rotasında kullanılacak 48 ve 36 çaplarındaki boruların montajı, bağlantı noktalarının izolasyonu ve greyder çalışmalarının mühendislik, üretim ve tedariği için iki İtalyan şirkete lisans verdiğini açıkladı.

Açıklamaya göre, İtalyan Industria Meccanica Bassi S.p.A, 48 ve 36 çaplarında T-boruları ve farklı tiplerde birleştirme dirsekleri tedariği ile akıllı pig yöntemiyle hattın kontrolü işi olmak üzere iki ayrı ihalenin kazananı oldu. İtalyan Nuova Giungas şirketi ise 48 ve 36 çaplarında izolasyon bağlantılarının üretimi ve mühendisliği ihalesinin kazananı oldu.

TAP Genel Müdürü Ian Bradshaw her iki şirketi de kutlayarak, yıl sonuna kadar bir kaç büyük anlaşmayı daha imzalayacaklarını ve Yunanistan, Arnavutluk ve İtalya'da çalışmaların planlandığı şekilde 2016 yılında başlayacağını ifade etti.

Önceki ve Sonraki Haberler