1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. TEİAŞ’tan hizmet alımı

TEİAŞ’tan hizmet alımı

Enerji Günlüğü - TEİAŞ Çaycuma, Erdemir I, Erdemir 2, Karadon, Akçakoca’da bulunan toplam beş adet 154 kV iletim Trafo Merkezinin işletilmesi için (bakım...

TEİAŞ’tan hizmet alımı

Enerji Günlüğü - TEİAŞ Çaycuma, Erdemir I, Erdemir 2, Karadon, Akçakoca’da bulunan toplam beş adet 154 kV iletim Trafo Merkezinin işletilmesi için (bakım ve güvenlik hariç) ihaleyle hizmet satın alacak.

TEİAŞ 5. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, 154 kV. Çaycuma, Erdemir I, Erdemir 2, Karadon, Akçakoca İletim Trafo Merkezlerinin bakım ve güvenlik hizmetleri hariç, işletme ile ilgili hizmetlerin Teknik Şartname ve Sözleşme hükümleri doğrultusunda hizmet alımı yolu ile yapılması işi 4734 sayılı KİK 3-g maddesi kapsamında açık ihale usulü ile ihale edilecek.

İhale, 29/11/2013 Cuma günü, Saat 14:00’da TEİAŞ 5. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğünde gerçekleştirilecek.

Sadece gerekli koşulları taşıyan yerli isteklilerin katılabileceği ihalede teklifler, ihale tarih ve saatine kadar TEİAŞ 5.İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü Maltepe Mahallesi Orhangazi Cad. No: 74 54100 Sakarya Evrak Kayıt servisine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı;idarenin adresinde görülebilecek ve 150 TRY (Türk Lirası) karşılığı TEİAŞ 5.İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü Maltepe Mahallesi Orhangazi Cad. No: 74 54100 Sakarya adresinden satın alınabilecek. İhale dokümanının posta yoluyla da satın alınabilecek.

İhale sonuçları ise, ekonomik açıdan en avantajlı teklif en düşük fiyat esasına göre belirlenecek.

Önceki ve Sonraki Haberler