1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. TİKA 26 uzman yardımcısı alacak

TİKA 26 uzman yardımcısı alacak

Enerji Günlüğü - Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığına sözlü giriş sınavı ile Genel İdari Hizmetleri sınıfı 9 uncu derece kadrolara...

TİKA 26 uzman yardımcısı alacak

Enerji Günlüğü - Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığına sözlü giriş sınavı ile Genel İdari Hizmetleri sınıfı 9 uncu derece kadrolara atanmak üzere 26 TİKA Uzman Yardımcısı alınacak.

Başbakanlık Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığından yapılan duyuruya göre, Arap Dili ve Edebiyatı, İspanyolca Mütercim Tercümanlık,Fransızca Mütercim Tercümanlık, Fransızca Mütercim Tercümanlık, Sosyoloji, Tarih, İstatistik, Sanat Eserleri Konservasyonu ve Restorasyonu, Kültür Varlıklarını Koruma ve Onarım, Geleneksel Türk Sanatları, Geleneksel Türk El Sanatları, Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi, Uluslararası İlişkiler, İktisat, İşletme, Maliye, Hukuk ve İlahiyat öğrenim dallarında toplam 26 uzman yardımcısı alınacak.

Giriş sınavı 17-28 Şubat 2014 tarihleri arasında TİKA Başkanlığı Atatürk Bulvarı No: 15 Ulus/ANKARA adresinde yapılacak. TİKA Uzman Yardımcılığı giriş sınavı için başvurular 07 Ocak 2014 günü mesai saati bitimine (saat 18.00) kadar yapılabilecek.

Başvurular, elektronik ortamda http://www.tika.gov.tr web adresinde bulunan sınav linki veya doğrudan http://sinav.tika.gov.tr web adresinden istenen bilgilerin eksiksiz olarak doldurularak ve istenen belgelerin başvuru tarihi bitimine kadar TİKA Başkanlığı (İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı) Atatürk Bulvarı No: 15 Ulus/ANKARA adresine şahsen, elden veya posta yolu ile iletilmesi ile yapılacak.

Giriş sınavına katılmaya hak kazananların adları, soyadları, KPSS puanları ve sınav tarih ve saatleri http://www.tika.gov.tr web sitesinde ve TİKA Başkanlığı binası girişinde ilan edilecek.

Sözlü sınav şeklinde yapılacak olan sınavın sonuçları, Başkanlık internet sitesinde ilan edilecek. Ayrıca kazanan adayların adreslerine de tebliğ edilecek.

Sınav ile ilgili bilgi, TİKA Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, 0 (312) 508 11 43 - 44 - 47 - 51 numaralı telefonlarından, 0 (312) 309 89 56 no’lu fax ve/veya [email protected] e-posta adresine yazılarak alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler