1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. Tokat Turhal Belediyesi GES yaptıracak

Tokat Turhal Belediyesi GES yaptıracak

Enerji Günlüğü – Tokat’ın Turhal ilçesinde belediye tarafından güneş enerjisi santrali yaptırılacak. Turhal Belediyesi, yap işlet ve gelir paylaşım...

Tokat Turhal Belediyesi GES yaptıracak

Enerji Günlüğü – Tokat’ın Turhal ilçesinde belediye tarafından güneş enerjisi santrali yaptırılacak. 

Turhal Belediyesi, yap işlet ve gelir paylaşım modeli ile 25 yıllığına güneş enerjisinden elektrik üretim santrali kurulumu yapım işi için; 4.088.800 TL muhammen bedelle, kapalı teklif usulüyle ve ilk 7 yıl %20’den, sonraki 18 yıl %50’den az olmamak üzere artırma yapılarak ihale yapacak. İhalede arttırmalar asgari %1 oranı ve katları şeklinde olacak.

İhale konusu GES tesisi, mülkiyeti belediyeye ait; Celal Mahallesi, ada nosu 697, parsel numarası 331 olan yaklaşık 8.000 m2 alana sahip kapalı pazar yerinin üzerine kurulacak. 

İhale, 20 Aralık 2018 günü, saat 10.00’da, Belediye Encümeni, Toplantı Odası’nda yapılacak. İhale dokümanı, İşletme Müdürlüğünde mesai saatleri içerisinde ücretsiz görülebilecek ve 500 TL karşılığında satın alınabilecek. 

İsteklilerin muhammen bedel üzerinden en az %3 tutarında geçici teminat yatırmaları gerekiyor. 

Teklif dosyalarının en geç ihale günü, saat 09.30’a kadar Belediye Başkanlığı, İşletme Müdürlüğüne teslim edilmesi veya en geç bu saatte idarenin elinde olacak şekilde postayla gönderilmesi gerekiyor. 

Önceki ve Sonraki Haberler