1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. Trabzon’daki Bazalt ocağına ÇED gerekli görülmedi

Trabzon’daki Bazalt ocağına ÇED gerekli görülmedi

Enerji Günlüğü - Trabzon’da yapılması planlanan Bazalt ocağı kırma eleme ve Küptaş üretim tesisi projesi için Çevresel Etki Değerlendirmesine gerek...

Trabzon’daki Bazalt ocağına ÇED gerekli görülmedi

Enerji Günlüğü - Trabzon’da yapılması planlanan Bazalt ocağı kırma eleme ve Küptaş üretim tesisi projesi için Çevresel Etki Değerlendirmesine gerek görülmedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Trabzon ilindeki Ocaklı mevkiindeki NurettinÜnal tarafından yapılması planlanan Bazalt ocağı kırma eleme ve Küptaş üretim tesisi ile ilgili olarak “Çevresel Etki Değerlendirmesi Gerekli Değildir” kararı verdi.

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, “TRABZON ilindeki OCAKLI mevkiindeki NURETTİN ÜNAL tarafından yapılması planlanan BAZALT OCAĞI KIRMA ELEME VE KÜPTAŞ ÜRETİM TESİSİ projesi ile ilgili olarak Bakanlığımıza sunulan dosyayı PTD Dosyasıincelenmiş ve değerlendirilmiştir ÇED Yönetmeliği’nin 17. maddesi gereğince BAZALT OCAĞI KIRMA ELEME VE KÜPTAŞ ÜRETİM TESİSİ projesi'ne Valiliğimizce “Çevresel Etki Değerlendirmesi Gerekli Değildir” kararı verilmiştir” denildi.

Önceki ve Sonraki Haberler