1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TTK 1088 adet deri giyim malzemesi satın alacak

TTK 1088 adet deri giyim malzemesi satın alacak

Enerji Günlüğü – TTK, 1088 adet gocuk ve ceket satın almak üzere ihale düzenleyecek. Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürlüğü Satınalma...

TTK 1088 adet deri giyim malzemesi satın alacak

Enerji Günlüğü – TTK, 1088 adet gocuk ve ceket satın almak üzere ihale düzenleyecek. 

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığı; 68 adet muflonlu deri gocuk, 983 adet suni deri gocuk, 37 adet de deri ceket olmak üzere toplam 1088 adet giyim eşyası satın almak için açık ihale usulüyle ihale düzenleyecek. 

 

İhale konusu malzemenin, 60 takvim günü içinde, Türkiye Taş Kömürü Kurumu Genel Müdürlüğü, Makine ve İkmal Dairesi Başkanlığı, Muayene ve Tesellüm İşleri Şube Müdürlüğü, Tesellüm Şefliği Ambarları, Bülent Ecevit Caddesi, Zonguldak adresine teslim edilmesi gerekiyor. 

İhale, 09 Ekim 2018 günü, saat 15.00’te, Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü, Satınalma Dairesi Başkanlığı, Bülent Ecevit Caddesi, No: 125, Zonguldak adresinde yapılacak. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecekler. 

İhale dokümanı Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü, Satınalma Dairesi Başkanlığı, Mithatpaşa Mah., Bülent Ecevit Cad., No: 125, Zongudak ve TTK Ankara Misafirhanesi, 7. Cadde (Aşkabat Cad.), 19. Sokak, No: 22, Bahçelievler, Ankara adresinde görülebilecek ve 30 TL karşılığında aynı adreslerden temin edilebilecek. 

Teklifler, en geç ihale günü, ihale saatine kadar TTK Satınalma Daire Başkanlığı, Bülent Ecevit Cad., No: 125, Mithatpaşa Mahallesi, 67090, Zonguldak adresine verilebilecek veya posta vasıtasıyla da gönderilebilecek. 

İstekliler teklif edilen bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler. 

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler