1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TTK beş ayrı mal alım ihalesi açtı

TTK beş ayrı mal alım ihalesi açtı

Enerji Günlüğü - Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü açık ihale usulü ile 10 kalem muhtelif ebatlarda seyyar flanşlı boru ve flanş, 1 kalem...

TTK beş ayrı mal alım ihalesi açtı

Enerji Günlüğü - Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü açık ihale usulü ile 10 kalem muhtelif ebatlarda seyyar flanşlı boru ve flanş, 1 kalem vibrasyon eleği, 2 kalem TZK paletli zinciri ve paleti, 8 kalem muhtelif elektrikli ve akülü el aletleri ve 8 kalem bant konveyör yedekleri alacak.

SEYYAR FLANŞLI BORU VE FLANŞ İHALESİ

10 kalem muhtelif ebatlarda seyyar flanşlı boru ve flanş satın alım ihalesi 27 Haziran 2016 Pazartesi günü saat 15.00'da TTK Satınalma Daire Başkanlığı ZONGULDAK adresinde yapılacak.

Söz konusu mallar, 45 takvim günü içerisinde Bülent Ecevit Caddesi’ndeki T.T.K Genel Müdürlüğü Makine ve İkmal Dairesi Başkanlığı Muayene ve Tesellüm İşleri Şube Müdürlüğü Tesellüm Şefliği ambarına teslim edilecek.

Teklifler en geç 27.06.2016 Pazartesi - saat 15.00’e kadar Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığına elden teslim edilebileceği gibi iadeli-taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı TTK Satınalma Dairesi Başkanlığı Bülent Ecevit Caddesi No: 2 Zonguldak ve TTK Ankara Misafirhanesi 7. Cadde (Aşkaabat Cd.) 19. Sokak No:22 Bahçelievler/ Ankara görülebilecek ve şartnameler 30,00 TL. karşılığı aynı adreslerden temin edilebilecek. Kargo yoluyla ihale dokümanı almak isteyenler, kargo masrafı kendilerine ait olmak üzere 30,00 TL. İhale dokümanını Vakıflar Bankası Zonguldak Şubesindeki TR91 0001 5001 5800 7292 5642 28 no’lu hesaba yatıracaklar. Kargo yoluyla ihale dokümanı satın almak isteyenler, İhale dokümanı bedeline ilişkin ödeme dekontu ile ihale dokümanının gönderileceği adresinde belirtildiği ihale dokümanı talep başvurularını 0 372-251 19 00 - 253 12 73 nolu faks numarasına veya yazılı olarak idareye ihale tarihinden sonra en az beş gün önce göndermek zorunda olacak.

VİBRASYON ELEĞİ İHALESİ

1 kalem vibrasyon eleği satın alım ihalesi 23 Haziran 2016 Perşembe günü saat 15:00'da Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığı Bülent Ecevit Caddesi No: 2 ZONGULDAK adresinde yapılacak.

Söz konusu mallar, işe başlanmasını müteakip 60 takvim günü içinde Armutçuk Taşkömürü İşletme Müessesesi iş sahasına teslim edilecek.

Teklifler en geç 23.06.2016 Perşembe günü saat 15.00’a kadar Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığına elden teslim edilebileceği gibi iadeli - taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığı Mithat paşa Mah. Bülent Ecevit Cad.No:2 ZONGULDAK ve TTK Ankara Misafirhanesi 7.Cadde (Aşkaabat Cd.) 19. Sokak No:22 BAHÇELİEVLER-ANKARA adresinde görülebilecek ve şartnameler 20.00 TL. karşılığı aynı adreslerden temin edilebilecek.

TZK PALETLİ ZİNCİRİ VE PALETİ İHALESİ

2 kalem TZK paletli zinciri ve paleti satın alım ihalesi 21 Haziran 2016 Salı günü saat 15:00'da Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığı Bülent Ecevit Caddesi No:125 - ZONGULDAK adresinde yapılacak.

Söz konusu mallar, işe başlanmasını müteakip 60 takvim günü içinde Türkiye Taşkömürü Kurumu Makine ve ikmal Daire Başkanlığı Muayene ve Tesellüm İşleri Şube Müdürlüğü Tesellüm Şefliği Ambarı/ZONGULDAK adresine teslim edilecek.

Teklifler en geç 21.06.2016 SALI günü saat 15.00’a kadar Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığına elden teslim edilebileceği gibi iadeli - taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığı Mithatpaşa Mah. Bülent Ecevit Cad. No: 125 ZONGULDAK ve TTK Ankara Misafirhanesi 7.Cadde (Aşkaabat Cd.) 19. Sokak No: 22 BAHÇELİEVLER-ANKARA adresinde görülebilecek ve şartnameler 20.00 TL. karşılığı aynı adreslerden temin edilebilecek.

ELEKTRİKLİ VE AKÜLÜ EL ALETLERİ İHALESİ

8 kalem muhtelif elektrikli ve akülü el aletleri satın alım ihalesi 16 Haziran 2016 Perşembe günü saat 15:00'da Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığı Bülent Ecevit Caddesi No: 125 ZONGULDAK adresinde yapılacak.

Söz konusu mallar işe başlanmasını müteakip 20 takvim günü içinde Bülent Ecevit Caddesi’ndeki Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Makina ve İkmal Dairesi Başkanlığı Muayene ve Tesellüm İşleri Şube Müdürlüğü Tesellüm Şefliği Ambarı ZONGULDAK adresine teslim edilecek.

Teklifler en geç 16/06/2016 Perşembe günü saat 15.00’a kadar Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığına elden teslim edilebileceği gibi iadeli - taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığı Mithat paşa Mah. Bülent Ecevit Cad. No: 125 ZONGULDAK ve TTK Ankara Misafirhanesi 7.Cadde (Aşkaabat Cd.) 19. Sokak No: 22 BAHÇELİEVLER-ANKARA adresinde görülebilecek ve şartnameler 20.00 TL. karşılığı aynı adreslerden temin edilebilecek.

BANT KONVEYÖR YEDEKLERİ İHALESİ 

8 kalem bant konveyör yedekleri satın alım ihalesi 20 Haziran 2016 Pazartesi günü saat 15:00'da Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığı Bülent Ecevit Caddesi No: 2  ZONGULDAK adresinde yapılacak.

Söz konusu mallar, işe başlanmasını müteakip Bant tahrik tamburları 60 Bant makaraları 90 takvim günü içinde Bülent Ecevit Caddesi’ndeki, TTK Makine ve İkmal Dairesi Başkanlığı Muayene ve Tesellüm İşleri Şube Müdürlüğü Tesellüm Şefliği Ambarına teslim edilecek.

Teklifler en geç 20.06.2016 Pazartesi günü saat 15.00’a kadar Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığına elden teslim edilebileceği gibi iadeli - taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığı Mithat paşa Mah. Bülent Ecevit Cad. No: 2 ZONGULDAK ve TTK Ankara Misafirhanesi 7. Cadde (Aşkaabat Cd.) 19. Sokak No: 22 BAHÇELİEVLER-ANKARA adresinde görülebilecek ve şartnameler 30.00 TL. karşılığı aynı adreslerden temin edilebilecek.

 

Önceki ve Sonraki Haberler