1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. TTK'dan basınçlı havalı taşıma sistemi ihalesi

TTK'dan basınçlı havalı taşıma sistemi ihalesi

Enerji Günlüğü - Türkiye Taşkömürü Kurumu 4 takım basınçlı havalı taşıma sistemi satın alacak.Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürlüğü,...

TTK'dan basınçlı havalı taşıma sistemi ihalesi

Enerji Günlüğü - Türkiye Taşkömürü Kurumu 4 takım basınçlı havalı taşıma sistemi satın alacak.

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürlüğü, kurumun ihtiyacı olan 1 kalem (4 takım) basınçlı havalı taşıma sistemi alımı için ihale açtı.

Açık ihale usulüne göre yapılacak ihale 5 Temmuz 2017 Çarşamba günü saat 15.00’te TTK Satın Alma Daire Başkanlığında gerçekleştirilecek. Kısmi teklif verilemeyecek ihale yerli ve yabancı isteklilere açık olacak.

Söz konusu ihale kapsamında alınacak malzemeler yerli yükleniciler için sözleşmenin imzalanmasına müteakip idare tarafından yüklenicinin kendisine veya tebligat için gösterdiği adrese yapılacak işe başlama talimatının tebliğinden itibaren 150 takvim gününde yapılacak. Teslimat ise TTK Genel Müdürlüğü Makine ve İkmal Daire Başkanlığı Muayene ve Tesellüm İşleri Şube Müdürlüğü Tesellüm Şefliği Ambarında gerçekleştirilecek. Malzemeler yabancı yükleniciler için de sözleşmenin imzalanmasını müteakip 150 takvim gününde sözleşmede belirtilen teslim limanına teslim edilecek.

İhaleye teklif verecek olanların satın almaları zorunlu olan ihale dokümanı TTK Satın Alma Daire Başkanlığı ve TTK ANKARA Misafirhanesi adresinde görülebilecek ve aynı adreslerden 70 TL karşılığı temin edilebilecek.

Konsorsiyumların teklif veremeyeceği ihalede verilen tekliflerin geçerlilik süresi ihale tarihinden itibaren 120 takvim günü olacak.

Tekliflerin en geç ihale saatine kadar İdare’ye ulaştırılması gerekiyor.

 

Önceki ve Sonraki Haberler