1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Üçüncü gemi de depremzedeler için İskenderun’da

Üçüncü gemi de depremzedeler için İskenderun’da

Karadeniz Holding filosuna ait Karadeniz Lifeship Süheyla Sultan Gemisi, depremden zarar görenlerin geçici barınmalarını sağlamak üzere İskenderun Limanı’na geldi. 

Üçüncü gemi de depremzedeler için İskenderun’da

Enerji Günlüğü - Depremden etkilenen vatandaşların konaklaması için Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı koordinasyonunda üçüncü gemi de İskenderun Limanı’na getirildi. 

Gemide incelemelerde bulunan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, “Depremzede vatandaşlarımızı ağırlayacak 3. gemimiz Süheyla Sultan İskenderun Limanı'na demirledi. Gemide vatandaşlarımızın konaklayacağı bölümleri ve yaşam alanlarını inceledik. Konteyner kentlerin inşası tamamlanana kadar vatandaşlarımızı en iyi şartlarda misafir edeceğiz” ifadesini kullandı.

Karadeniz Holding filosuna ait toplam 1500 kişinin yaşayabileceği Süheyla Sultan Gemisi'nde klima, televizyon ve buzdolaplı ve her biri 12 kişilik 72 oda, yine her biri 4-6 kişilik 116 oda bulunuyor. 900 öğrenci için 18 derslik ile sürekli eğitim sağlanabilen, bilgisayar laboratuvarı, konferans ve iletişim merkezi yer alan Süheyla Sultan Gemisi, poliklinik ve revirlerin yanı sıra 20 kişilik yatak kapasiteli sağlık alanlarını da içeriyor.

 

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler