1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. RÜZGAR

  4. Vestas, Çin'den 99 MW sipariş aldı

Vestas, Çin'den 99 MW sipariş aldı

Enerji Günlüğü - Vestas, Çin'de kurulacak 99 MW'lık RES için Çinli Datang Corporation Renewable Power Co., Ltd. şirketine rüzgar türbini sağlayacak.Danimarka...

Vestas, Çin'den 99 MW sipariş aldı

Enerji Günlüğü - Vestas, Çin'de kurulacak 99 MW'lık RES için Çinli Datang Corporation Renewable Power Co., Ltd. şirketine rüzgar türbini sağlayacak.

Danimarka merkezli rüzgar türbinleri üreticisi Vestas, Çin'in Hebei Bölgesindeki Guyuan şehrinde hayata geçirilecek olan Shandianhe rüzgar projesi için Çinli Datang Corporation Renewable Power Co., Ltd. şirketinden türbin siparişi aldığını duyurdu. 

Vestas'tan yapılan açıklamaya göre sipariş, 2.2 MW optimize edilmiş güç modu ile birlikte 45 adet 2.0 MW'lık V110 tipi türbin teslimatını içeriyor. Uzun vadeli bakım ve hizmet anlaşması uyarınca türbinlerin 2017 yılı dördüncü çeyreğinde başlaması bekleniyor. 

Vestas Çinli Datang şirketi için bugüne kadar 900 MW kapasitesinde rüzgar türbini sağladı. 1986 yılından bu yana Çin rüzgar enerjisi pazarında yer alan Vestas'ın Çin genelinde sağladığı rüzgar türbini kapasitesi ise 5.2 GW'ı aştı. 

Önceki ve Sonraki Haberler