1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. YEK-G için teorik ve uygulamalı eğitim verilecek

YEK-G için teorik ve uygulamalı eğitim verilecek

Tüketilen elektriğin yenilenebilir kaynaklardan üretildiğini kanıtlayan YEK-G Sistemi ve Organize YEK-G Piyasasına ilişkin 24 Mayıs 2021 tarihinde teorik ve uygulamalı yeni bir eğitim verilecek.

YEK-G için teorik ve uygulamalı eğitim verilecek

Enerji Günlüğü - Tüketilen elektriğin yenilenebilir kaynaklardan üretildiğini kanıtlayan YEK-G Sistemi ve Organize YEK-G Piyasasına ilişkin 24 Mayıs 2021 tarihinde teorik ve uygulamalı yeni bir eğitim verilecek.

Enerji Piyasaları İşletme A.Ş., 24 Mayıs 2021 tarihinde teorik ve uygulamalı bir şekilde Yenilenebilir Enerji Kaynak Garanti Belgesi (YEK-G) Sistemi ve Organize YEK-G Piyasası Eğitimi yapılacağını duyurdu. Katılım için son başvuru tarihi ise 21 Mayıs Cuma.

Duyuruda tüm katılımcıların eğitime verilen link üzerinden kayıt olabilecekleri ve eğitim linkinin de katılımcılara 21 Mayıs Cuma günü gönderileceği kaydedildi. 

Duyuruda “Katılımcılarımızın kullanıcı kılavuzunu okuyarak eğitimlere katılmaları önem arz etmektedir. Ayrıca eğitimler Şirketimizin Youtube kanalından da yayımlanacaktır” denildi.

Yenilenebilir Enerji Kaynak Garanti Sistemi Sanal Uygulaması tüm modülleri ile birlikte 15 Nisan 2021 tarihinde  https://yekg-prp.epias.com.tr  adresinden devreye alındı ve  katılımcıların test edebilmeleri ve deneyim kazanmaları için kullanıma sunuldu.

Eğitime buradan kaydolunabilir.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler