1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Yılmaz: Benzini ucuz satandan alın

Yılmaz: Benzini ucuz satandan alın

Enerji Günlüğü - EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, akaryakıtı nereden alacağına karar verirken markaya değil fiyata baktığını belirterek vatandaşı da...

Yılmaz: Benzini ucuz satandan alın

Enerji Günlüğü - EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, akaryakıtı nereden alacağına karar verirken markaya değil fiyata baktığını belirterek vatandaşı da benzin ve motorini ucuz satan istasyonlardan almaya çağırdı.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, Edirne'de Trakya Elektrik Dağıtım AŞ yetkililerinden bölgedeki çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Yılmaz, Edirne'de gazetecilere akaryakıt sektörüne yönelik değerlendirmelerde de bulundu. Akaryakıt fiyatlarının aşağı çekilmesine yönelik çalışmalara değinen Yılmaz, akaryakıt ürünlerinde tüketicinin bilinen markaları tercih ettiğine dikkati çekti.

Türkiye’de lisanlı bayilerde satılan akaryakıtın Avrupa Birliği standardında olduğunu kaydeden EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, ucuz akaryakıtın, kalitesiz akaryakıt anlamına gelmeyeceğini vurguladı.

Tüketicilerin lisanslı bayilerden akaryakıt alırken gönül rahatlığıyla tercihini düşük fiyat yönünde kullanabileceğini ifade eden EPDK Başkanı, kendisinin de yıllardır akaryakıtı en ucuz satan lisanslı bayiden aldığını vurguladı

Akaryakıt alırken markanın değil fiyatın belirleyici olması gerektiğini ifade eden EPDK Başkanı Yılmaz, "Kurum olarak tüketicilerden beklentimiz de akaryakıt alırken fiyat indirimi yapan dağıtım şirketlerini tercih etmeleri" dedi. 

EPDK TÜPRAŞ'TAN AKARYAKITTA İNDİRİM BEKLİYOR

http://enerjigunlugu.net/epdk-tuprastan-benzinde-indirim-bekliyor_11052.html

Önceki ve Sonraki Haberler